Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Karleuša se hvali sa 160 tužbi: 'Sve ću cifre novca javno reći'

Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na obitelj, muža i djecu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava, napisala je pjevačica na društvenim mrežama...

Foto: Instagram
22 komentara

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (40) ne misli stati sa slanjem tužbi protiv srpskih medija, a sada se novima opet pohvalila na društvenim mrežama.

- Potpisala sam još 40 pravnih punomoćja za tužbe i krivične prijave, što čini ukupan broj od 160 tužbi. Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na obitelj, muža i djecu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava. Svaku dobivenu tužbu i cifru dobivenog novca objavit ću javno i pokloniti onima kojima je najpotrebnije. Vi ćete mi pomoći informacijama o onim najugroženijim. Zlo koje su meni učinili pretvorit ću u dobro za ljude - napisala je uz video na kojem je pokazala nove tužbe. 

Foto: Instagram

Naime, Karleuša je odlučila tužiti srpske medije koji su pisali o njoj i Ognjenu Vranješu (29) tijekom seks skandala u kojem se našla nakon što je nogometaš objavio njezine intimne poruke, snimke i fotografije.

Foto: Instagram

I to nije prvi put, već je prije dva tjedno objavila fotografiju brojnih tužbi na račun srpskih medija. 

BACILA SE NA POSAO Karleuša podnijela 120 tužbi: 'Napali su mene i moju obitelj'

- Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija kao moja izjava, mog supruga ili člana obitelji je apsolutna izmišljotina. Ispred mene stoje potpisane pravne punomoći za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, obitelj, djecu, muža, oca i majku - rekla je tada Karleuša na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram

- Ovdje nije riječ o novinarskom izvještavanju već o grubom vrijeđanju, lažima, bolesnom napadu punom osobne mržnje, zla i želje za osvetom. Podnesene su krivične prijave protiv srpskih medija - dodala je Karleuša koja je bila i tema eseja na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

JAVIO NAM SE I STUDENT Pohvalila se: Karleuša je tema eseja na fakultetu u Zagrebu

Naime, student pete godine pisao je esej u sklopu kolegija 'Cyberpolitika', a čini se da je Karleušina aktivnost na društvenim mrežama barem nekome poslužila u dobre svrhe. 

Foto: Instagram

- Nisam pisao o seks skandalu. Proveo sam objektivnu analizu sadržaja njezinih Twitter objava i objektivno sam iznio rezultate u pogledu koliko je to objava, na koju tematiku, koliko ih je bilo društveno angažiranih i slično. Jelena je jedini celebrity na ovim prostorima koji društvene mreže koristi u te svrhe - rekao nam je student.

Foto: Instagram

Jelena se već ranije 'provlačila' kroz obrazovne institucije pa se prije sedam godina njezino ime našlo na testu opće kulture, prenosi srpski Telegraf. Jedno od pitanja u sklopu prijemnog ispita za Filozofski fakultet u Nišu bilo je sljedeće: 'Novi hit Jelene Karleuše u naslovu spominje biblijske gradove' pa su bili ponuđeni odgovori, a točan je bio 'Sodoma i Gomora'.

Foto: Instagram

Pratite nas na našem Instagram profilu

OTKRILA IH JE FOTOGRAFIJA: Lady Gaga i Bradley su se spetljali na premijeri? Na usnama mu trag njezina crvenog ruža

Naši partneri pišu
Message