Obavijesti

Show

Komentari 22

Karleuša se hvali sa 160 tužbi: 'Sve ću cifre novca javno reći'

Karleuša se hvali sa 160 tužbi: 'Sve ću cifre novca javno reći'
12

Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na obitelj, muža i djecu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava, napisala je pjevačica na društvenim mrežama...

VIDEO

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (40) ne misli stati sa slanjem tužbi protiv srpskih medija, a sada se novima opet pohvalila na društvenim mrežama.

Pokretanje videa...

00:04

- Potpisala sam još 40 pravnih punomoćja za tužbe i krivične prijave, što čini ukupan broj od 160 tužbi. Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na obitelj, muža i djecu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava. Svaku dobivenu tužbu i cifru dobivenog novca objavit ću javno i pokloniti onima kojima je najpotrebnije. Vi ćete mi pomoći informacijama o onim najugroženijim. Zlo koje su meni učinili pretvorit ću u dobro za ljude - napisala je uz video na kojem je pokazala nove tužbe. 

Instagram

Naime, Karleuša je odlučila tužiti srpske medije koji su pisali o njoj i Ognjenu Vranješu (29) tijekom seks skandala u kojem se našla nakon što je nogometaš objavio njezine intimne poruke, snimke i fotografije.

I to nije prvi put, već je prije dva tjedno objavila fotografiju brojnih tužbi na račun srpskih medija. 

Karleuša podnijela 120 tužbi: 'Napali su mene i moju obitelj'
Karleuša podnijela 120 tužbi: 'Napali su mene i moju obitelj'

- Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija kao moja izjava, mog supruga ili člana obitelji je apsolutna izmišljotina. Ispred mene stoje potpisane pravne punomoći za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, obitelj, djecu, muža, oca i majku - rekla je tada Karleuša na svom Instagram profilu.

Instagram/Screenshot

- Ovdje nije riječ o novinarskom izvještavanju već o grubom vrijeđanju, lažima, bolesnom napadu punom osobne mržnje, zla i želje za osvetom. Podnesene su krivične prijave protiv srpskih medija - dodala je Karleuša koja je bila i tema eseja na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Pohvalila se: Karleuša je tema eseja na fakultetu u Zagrebu
Pohvalila se: Karleuša je tema eseja na fakultetu u Zagrebu

Naime, student pete godine pisao je esej u sklopu kolegija 'Cyberpolitika', a čini se da je Karleušina aktivnost na društvenim mrežama barem nekome poslužila u dobre svrhe. 

- Nisam pisao o seks skandalu. Proveo sam objektivnu analizu sadržaja njezinih Twitter objava i objektivno sam iznio rezultate u pogledu koliko je to objava, na koju tematiku, koliko ih je bilo društveno angažiranih i slično. Jelena je jedini celebrity na ovim prostorima koji društvene mreže koristi u te svrhe - rekao nam je student.

Jelena se već ranije 'provlačila' kroz obrazovne institucije pa se prije sedam godina njezino ime našlo na testu opće kulture, prenosi srpski Telegraf. Jedno od pitanja u sklopu prijemnog ispita za Filozofski fakultet u Nišu bilo je sljedeće: 'Novi hit Jelene Karleuše u naslovu spominje biblijske gradove' pa su bili ponuđeni odgovori, a točan je bio 'Sodoma i Gomora'.

Instagram

Pratite nas na našem Instagram profilu

OTKRILA IH JE FOTOGRAFIJA: Lady Gaga i Bradley su se spetljali na premijeri? Na usnama mu trag njezina crvenog ruža

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'
PROMIJENILO MU ŽIVOT

Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'

U showu 'Brak na prvu' parovi su morali jedno drugome otkriti trenutak iz života koji ih je obilježio. Marko je priznao kako je imao brojne poroke, a Mura da ju jedna bivša veza u potpunosti promijenila