To je to što me zanima!

Srpski tenisač 'zapalio' se za Rozgu: Ne želim to komentirati

Jelena Rozga glasi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci trudi joj se prići te nije ni čudo što je i Filip bacio oko na nju, ispričao je bliski prijatelj tenisača
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga (41) ljubavni život drži podalje od očiju javnosti. Nakon što je prije dvije godine raskinula vezu s glazbenikom Stjepanom Hauserom (32), šuškalo se da se pjevačica viđa s nogometašem Kristijanom Ipšom (33). 

No, čini se kako Jelena ima novog udvarača, a riječ je o srpskom tenisaču Filipu Krajinoviću (27) koji je navodno oduševljen izgledom pjevačice. 

- Jelena Rozga glasi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci trude joj se prići te nije ni čudo što je i Filip bacio oko na nju. On je prati na Instagramu, a često joj lajka i komentira fotografije. Filip je više puta putem zajedničkih prijatelja pokušao upoznati Jelenu, a do susreta još uvijek nije došlo, budući da Jelena ne nastupa često u Beogradu, a i tenisač je stalno na putovanjima i turnirima. Filip je uporan mladić i ostvari ono što naumi, tako da ne sumnjam da će se potruditi upoznati s Jelenom - govori Filipov prijatelj za Kurir te tvrdi kako tenisač voli starije djevojke. 

- Nije čudno što mu se sviđa upravo Rozga, budući da su njegov tip starije djevojke i žene koje imaju izražen seksepil kakav ima ona. Često kada se nađemo zajedno u društvu, a kada krene Rozgina pjesma, on se šali kako je lijepa Hrvatica njegova buduća djevojka. Zasad ne postoje indicije da se i on sviđa Jeleni, ali to će se iskristalizirati kada se budu upoznali - dodao je izvor. 

Kontaktirali smo PR menadžera Jelene Rozge, Matu Rončevića koji nam je prenio što Jelena misli o tvrdnjama srpskih medija. 

- Na tu temu nemamo komentar - kratko nam je rekao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 161

  • audi 2.0 05.06.2019.

    Samo bi je napumpo i placal alimentaciju. Drz se ti reketa rade

  • audi 2.0 05.06.2019.

    Samo ti igraj tenis tamo di jesi

  • 30.05.2019.

    Eh lepi Fićo, kud baš na te koje ti skoro mame mogu biti 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare