To je to što me zanima!

Srpskom glumcu prijete zbog uloge u seriji: 'Veliča Gotovinu'

Glumac u filmu ne glumi Hrvata, već vojnika JNA, ali mu srpski nacionalisti zamjeraju činjenicu kako afirmativno oslikava generala Antu Gotovinu
Vidi originalni članak

Hrvatski ratni film, kao i serija, 'General' redatelja Antuna Vrdoljaka (88) naišli su na brojne kritike i probleme. Glumci Goran Navojec (49) i Mustafa Nadarević (76) nedavno su se oglasili kako su im producenti filma ostali dužni novce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, sada se na meti srpskih nacionalista zbog svoje uloge u filmu našao srpski glumac Stefan Vukić (28), piše srpski Kurir.

Iako Vukić u filmu ne glumi Hrvata, već vojnika JNA, zamjeraju mu činjenicu kako afirmativno oslikava generala Antu Gotovinu (64).

VRDOLJAKOVA SERIJA Branitelji i Pume se bune: Zbog 'Generala' nismo mogli spavati

Dnevni tabloid Kurir na naslovnicu novina uvrstio je izjave djelatnika koji ne podržavaju Stefanovo sudjelovanje u 'Generalu'.

- Nijedan Srbin ne treba u tome sudjelovati, to je politička lakrdija koja veliča kompletnu nesreću srpskog naroda - rekao je redatelj Radoš Bajić (66).

- Da sam glumac, nikad ne bih igrao u filmu koji veliča Gotovinu, ali sam protiv bilo kakvog linča umjetnika - istaknuo je pisac Vladimir Kecmanović (47).

Mladom glumcu sada prijete preko društvenih mreža te mu crtaju šahovnicu i ustaški simbol na čelo.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Selo_malo 16.01.2020.

    Srpski nacionalisti? Najte, dajte, pa nisam znao da tako nešto postoji......

  • serpentine 16.01.2020.

    Pa jel mu nije dovoljna kazna sta glumi u toj sprdacini

  • Lujo7 16.01.2020.

    Kako su dosadni ovi nacionalisti s obje strane. Hrpa besposličara i primitivaca koja zagađuje okolinu nama koji želimo živjet u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare