Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Srpskom glumcu prijete zbog uloge u seriji: 'Veliča Gotovinu'

Glumac u filmu ne glumi Hrvata, već vojnika JNA, ali mu srpski nacionalisti zamjeraju činjenicu kako afirmativno oslikava generala Antu Gotovinu

Foto: PIXSELL/HRT
28 komentara

Hrvatski ratni film, kao i serija, 'General' redatelja Antuna Vrdoljaka (88) naišli su na brojne kritike i probleme. Glumci Goran Navojec (49) i Mustafa Nadarević (76) nedavno su se oglasili kako su im producenti filma ostali dužni novce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, sada se na meti srpskih nacionalista zbog svoje uloge u filmu našao srpski glumac Stefan Vukić (28), piše srpski Kurir.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Iako Vukić u filmu ne glumi Hrvata, već vojnika JNA, zamjeraju mu činjenicu kako afirmativno oslikava generala Antu Gotovinu (64).

VRDOLJAKOVA SERIJA Branitelji i Pume se bune: Zbog 'Generala' nismo mogli spavati

Dnevni tabloid Kurir na naslovnicu novina uvrstio je izjave djelatnika koji ne podržavaju Stefanovo sudjelovanje u 'Generalu'.

- Nijedan Srbin ne treba u tome sudjelovati, to je politička lakrdija koja veliča kompletnu nesreću srpskog naroda - rekao je redatelj Radoš Bajić (66).

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Da sam glumac, nikad ne bih igrao u filmu koji veliča Gotovinu, ali sam protiv bilo kakvog linča umjetnika - istaknuo je pisac Vladimir Kecmanović (47).

Mladom glumcu sada prijete preko društvenih mreža te mu crtaju šahovnicu i ustaški simbol na čelo.

Foto: HRT

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Tema: FILM

Message