Show

Komentari 28

Srpskom glumcu prijete zbog uloge u seriji: 'Veliča Gotovinu'

Srpskom glumcu prijete zbog uloge u seriji: 'Veliča Gotovinu'

Glumac u filmu ne glumi Hrvata, već vojnika JNA, ali mu srpski nacionalisti zamjeraju činjenicu kako afirmativno oslikava generala Antu Gotovinu

Hrvatski ratni film, kao i serija, 'General' redatelja Antuna Vrdoljaka (88) naišli su na brojne kritike i probleme. Glumci Goran Navojec (49) i Mustafa Nadarević (76) nedavno su se oglasili kako su im producenti filma ostali dužni novce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, sada se na meti srpskih nacionalista zbog svoje uloge u filmu našao srpski glumac Stefan Vukić (28), piše srpski Kurir.

Iako Vukić u filmu ne glumi Hrvata, već vojnika JNA, zamjeraju mu činjenicu kako afirmativno oslikava generala Antu Gotovinu (64).

Dnevni tabloid Kurir na naslovnicu novina uvrstio je izjave djelatnika koji ne podržavaju Stefanovo sudjelovanje u 'Generalu'.

- Nijedan Srbin ne treba u tome sudjelovati, to je politička lakrdija koja veliča kompletnu nesreću srpskog naroda - rekao je redatelj Radoš Bajić (66).

- Da sam glumac, nikad ne bih igrao u filmu koji veliča Gotovinu, ali sam protiv bilo kakvog linča umjetnika - istaknuo je pisac Vladimir Kecmanović (47).

Mladom glumcu sada prijete preko društvenih mreža te mu crtaju šahovnicu i ustaški simbol na čelo.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci