To je to što me zanima!

Srpsku glumicu ljute komentari: 'Čovjek od 56 godina komentira izgled mladoj djevojci. Jezivo'

Nedopustivo je da sa samo 23 godine ovako izgledaš. Na pjevanju još moraš poraditi, rekao je Đorđe natjecateljici u 'Zvezdama Granda'. Na to je reagirala srpska glumica Isidora Simijonović
Vidi originalni članak

U posljednjoj emitiranoj epizodi glazbenog showa 'Zvezde Granda' veliku pažnju privukli su komentari nakon nastupa natjecateljice Sanje Todorović (23) i njezine protukandidatkinje Diane Mihajlović.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Karleuša u 'Zvezdama Granda'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Sanja oduševila žiri izvođenjem pjesama 'Dodirni me' grupe Galija te 'Bolesno te volim' Nataše Bekvalac, mnogi su komentirali njezin izgled.

Saša Popović (66) istaknuo je da bi idealan spoj bio Sanjin glas, a Dianina figura, na što je reagirala pjevačica Ana Bekuta (61) rekavši da Sanja može imati Dianinu figuru, ali Diana ne može imati njezin glas. Napomenula je i da je vitkost precijenjena. 

Na njezine riječi pobunio se član žirija Đorđe David (56), koji je ranije bio Sanjin mentor. Nije mu, kaže, jasno kako se mogla udebljati i tako odjenuti.

- Nedopustivo je da sa samo 23 godine ovako izgledaš. Na pjevanju još moraš poraditi, nisi toliko dobra da bi si to dozvolila. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač - rekao je Đorđe. 

I Jelena Karleuša (42) imala je komentar.

- Čestitam ti Sanja. Top si pjevačica. Stoji to da moraš smršavjeti i poraditi na stajlingu. Svatko može smršavjeti, nemoj da te kilogrami i umorna energija odvuku od cilja da budeš zvijezda. Nažalost, u showbusinessu se žene ekstremno gledaju kroz fizički izgled i ovo je seksistički posao - rekla je Karleuša. 

No, riječi Đorđa Davida privukle su mnogo komentara na društvenim mrežama. Reagirala je srpska glumica Isidora Simijonović (24). 

- Čovjek od 56 godina govori djevojci od 23 godine da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo. Užas - napisala je bijesna glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • dee jay 03.02.2021.

    isto ko i kad izaberu missice od 17 godina koja je dobna granica da ih se smije gledati ? Ili Zar to nije izbor gdje gledas da bi mogao odabrati i glasati

  • 03.02.2021.

    sve 5 u pravu je Isidora, stari je odvratan ali o njenoj moralnosti i o njenim roditeljima dovoljno govori srpski film "Klip" iz 2012. koji se nalazi na svim porno stranicama.Ova danas ima 24 godine pa racunajte.

  • sljastrava 03.02.2021.

    Mora komentirati,kad je obukla haljinu koja joj ne stoji.Umjesto da smanji kilograme,vježba,manje tuče po pijatu ona se buni.Uzmi ogledalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare