Obavijesti

Show

Komentari 92

Srpsku glumicu ljute komentari: 'Čovjek od 56 godina komentira izgled mladoj djevojci. Jezivo'

Srpsku glumicu ljute komentari: 'Čovjek od 56 godina komentira izgled mladoj djevojci. Jezivo'
10

Nedopustivo je da sa samo 23 godine ovako izgledaš. Na pjevanju još moraš poraditi, rekao je Đorđe natjecateljici u 'Zvezdama Granda'. Na to je reagirala srpska glumica Isidora Simijonović

VIDEO

U posljednjoj emitiranoj epizodi glazbenog showa 'Zvezde Granda' veliku pažnju privukli su komentari nakon nastupa natjecateljice Sanje Todorović (23) i njezine protukandidatkinje Diane Mihajlović.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Karleuša u 'Zvezdama Granda'

Pokretanje videa...

Karleuša operirala samo grudi 01:15

Iako je Sanja oduševila žiri izvođenjem pjesama 'Dodirni me' grupe Galija te 'Bolesno te volim' Nataše Bekvalac, mnogi su komentirali njezin izgled.

Saša Popović (66) istaknuo je da bi idealan spoj bio Sanjin glas, a Dianina figura, na što je reagirala pjevačica Ana Bekuta (61) rekavši da Sanja može imati Dianinu figuru, ali Diana ne može imati njezin glas. Napomenula je i da je vitkost precijenjena. 

Na njezine riječi pobunio se član žirija Đorđe David (56), koji je ranije bio Sanjin mentor. Nije mu, kaže, jasno kako se mogla udebljati i tako odjenuti.

- Nedopustivo je da sa samo 23 godine ovako izgledaš. Na pjevanju još moraš poraditi, nisi toliko dobra da bi si to dozvolila. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač - rekao je Đorđe. 

I Jelena Karleuša (42) imala je komentar.

- Čestitam ti Sanja. Top si pjevačica. Stoji to da moraš smršavjeti i poraditi na stajlingu. Svatko može smršavjeti, nemoj da te kilogrami i umorna energija odvuku od cilja da budeš zvijezda. Nažalost, u showbusinessu se žene ekstremno gledaju kroz fizički izgled i ovo je seksistički posao - rekla je Karleuša. 

No, riječi Đorđa Davida privukle su mnogo komentara na društvenim mrežama. Reagirala je srpska glumica Isidora Simijonović (24). 

- Čovjek od 56 godina govori djevojci od 23 godine da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo. Užas - napisala je bijesna glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu