To je to što me zanima!

Srpsku predstavnicu sprdali da je izbacila nogu poput Angeline

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Šalili su se i kako nije stigla obrijati obje noge pa je zato pokazala samo jednu. Osim toga, neki su pronašli sličnost i s kanadskom pjevačicom Avril Lavigne
Vidi originalni članak

Srpska predstavnica na Eurosongu Nevena Božović (24) u utorak se deveta popela na pozornicu. Pjevala je autorsku pjesmu 'Kruna' koju je posvetila suprugu Nikoli. Njezin scenski nastup bio je upečatljiv zbog toga što je odjenula upečatljivu crnu haljinu s prorezom.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Izbacila' je desnu nogu, a gledatelji su je usporedili s holivudskom glumicom Angelinom Jolie (43). Cijelu kombinaciju upotpunila je srebrenim nakitom.

- Je li netko već otvorio profil na Twitteru za desnu nogu ove žene? - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama. 

Šalili su se i kako nije stigla obrijati obje noge pa je zato pokazala samo jednu. Osim toga, neki su pronašli sličnost i s kanadskom pjevačicom Avril Lavigne (34). 

Pobjednica Eurosonga 2007. Marija Šerifović (34) bila je uvjerena da će Nevena proći u finale, u što je glazbenik Saša Popović (65) sumnjao. Kladili su se da će joj morati kupiti tenisice ako Nevena pobjedi. Budući da je ušla u top 10 i prošla u finale pa ćemo je ponovno gledati u subotu, Marija se pohvalila na društvenim mrežama kako jedva čeka tenisice. 

- Malo je poznato da smo se Saša Popović i ja kladili hoće li Srbija ući u finale. Ja sam rekla da hoće, a on da neće i sada mi mora kupiti tenisice - napisala je.

IMALA OPASNU INFEKCIJU Australka šokirala lebdenjem, a zamalo su joj amputirali nogu

U finale su još prošli predstavnici Grčke, Bjelorusije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije. Eurovizijski obožavatelji komentirali su kako je sinoćnje polufinale u Tel Avivu u Izraelu bilo je lošije nego ikad.

Prvu polufinalnu večer otvorila je pobjednica 63. Eurosonga, Izraelka Netta (26) koja je otpjevala pjesmu 'Toy'. Prošle godine simpatije publike osvojila je zbog kombinacije pjevanja beatboxinga i 'kokodakanja'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • jopet_1 15.05.2019.

    Čuj sprdali se sa zgodnom ženskom, što su onda rekli za naš bek vokal

  • muskarac 15.05.2019.

    ovo nije nista kakvi komentari nas cekaju..pripremite se

  • krissari72 15.05.2019.

    Ma ima mala batak, nek pokazuje..a ne ova Brandolina, sama kost i koza..plasilo za vrane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare