To je to što me zanima!

Stalkerica ušla komičaru u kuću i šokirala obitelj - zvali policiju!

Michelle Mootreddy optužena je u petak za provalu, uhođenje i uznemiravanje, i zabranjen joj je bilo kakav kontakt s glumcem i troje članova njegove obitelji koji žive u njegovoj kući na Staten Islandu
Vidi originalni članak

Mootreddy (24) se u četvrtak ušuljala kroz otvorena bočna vrata u Davidsonovu kuću i sjela za kuhinjski stol.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Komičar Pete Davidson (27) nije bio kod kuće kad je stalkerica upala u njegov dom, ali je kod kuće bio jedan od članova obitelji kojeg je nepozvana gošća šokirala, pa je hitno pozvao policiju, javlja TMZ.  

Sve to dogodilo se kratko nakon što je Mootreddy preko društvenih mreža objavila da se udala za Davidsona i da je s njim osnovala produkcijsku tvrtku. Stoga su Davidsonovi odvjetnici hitno demantirali ovu laž. 

- Ni jedna jedina riječ nije istinita. Naš klijent nema pojma tko je ta osoba. Istražujemo i razmatramo sve pravne lijekove, napisali su u izjavi.

BIS COMEDY: HVALA VAM Komičari daju medicinarima besplatan upad na showove

 Mootreddy je tvrdila da su ona i Davidson prijatelji iz djetinjstva i da su se vjenčali i osnovali produkcijsku tvrtku 'Bodega Cats Presents'.  

Na internetu je pokrenula i lažnu web stranicu tvrtke koja je u međuvremenu obrisana. Tu je napisala da je 2017. godine diplomirala političke znanosti na sveučilištu Rochester i da je s Davidsonom pokrenula tvrtku 'koja će povećati raznolikost ponude u industriji zabave'. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivan alvađ 23.03.2021.

    stavite naočale i izgledati ćete učenije

  • ivan alvađ 23.03.2021.

    možete li vi govoriti hrvatskim jezikom ili prikvačmentom koji ne razumiju ni rođeni englezi

  • 21.03.2021.

    Što vam je to Stalkerica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare