Show

Komentari 5

Stalkerica ušla komičaru u kuću i šokirala obitelj - zvali policiju!

Stalkerica ušla komičaru u kuću i šokirala obitelj - zvali policiju!

Michelle Mootreddy optužena je u petak za provalu, uhođenje i uznemiravanje, i zabranjen joj je bilo kakav kontakt s glumcem i troje članova njegove obitelji koji žive u njegovoj kući na Staten Islandu

Mootreddy (24) se u četvrtak ušuljala kroz otvorena bočna vrata u Davidsonovu kuću i sjela za kuhinjski stol.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komičar Pete Davidson (27) nije bio kod kuće kad je stalkerica upala u njegov dom, ali je kod kuće bio jedan od članova obitelji kojeg je nepozvana gošća šokirala, pa je hitno pozvao policiju, javlja TMZ.  

Sve to dogodilo se kratko nakon što je Mootreddy preko društvenih mreža objavila da se udala za Davidsona i da je s njim osnovala produkcijsku tvrtku. Stoga su Davidsonovi odvjetnici hitno demantirali ovu laž. 

- Ni jedna jedina riječ nije istinita. Naš klijent nema pojma tko je ta osoba. Istražujemo i razmatramo sve pravne lijekove, napisali su u izjavi.

 Mootreddy je tvrdila da su ona i Davidson prijatelji iz djetinjstva i da su se vjenčali i osnovali produkcijsku tvrtku 'Bodega Cats Presents'.  

Na internetu je pokrenula i lažnu web stranicu tvrtke koja je u međuvremenu obrisana. Tu je napisala da je 2017. godine diplomirala političke znanosti na sveučilištu Rochester i da je s Davidsonom pokrenula tvrtku 'koja će povećati raznolikost ponude u industriji zabave'. 

Najčitaniji članci