To je to što me zanima!

Stallone o snimanju Rockyja: 'Šutio sam o ovome 30 godina. Razbio me, skoro sam umro'

Prvo što smo snimili bio je moj i njegov ulazak i najava, a zatim je krenula tuča. Tijekom snimanja borbe zaradio sam ozbiljne ozlijede. Ekipa me hitno morala prevest na odjel intenzivne njege u Kaliforniju, rekao je
Vidi originalni članak

Sylvester Stallone (75) priznao je za  da je tijekom snimanja scene, u kojoj se tukao s glumcem Dolphom Lundgrenom (64), mislio da će umrijeti. Dolph je u filmu utjelovio lik Ivana Drage, a njihovo izmjenjivanje udaraca na setu otišlo je predaleko. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Stallone i Lundgren su bili suparnici u četvrtom serijalu 'Rockyja' koji je prvi put prikazan 1985. godine, piše New York Post.

Glumac Stallone snimio je YouTube video u kojem se osvrnuo na dramatične sportske scene. Video je nazvao 'The Making of Rocky vs. Drago by Sylvester Stallone'. 

- Prvo što smo snimili bio je moj i njegov ulazak i najava, a zatim je krenula tuča. Tijekom snimanja borbe zaradio sam ozbiljne ozlijede. Ekipa me hitno morala prevesti iz Kanade na odjel intenzivne njege u bolnici u Kaliforniji - započeo je glumac pa nastavio: 

- Dakle, razbio me no, ja nisam osjećao ništa u tom trenutku, srce mi je počelo bubriti kasnije iste večeri. Krvni tlak mi se povisio na 260 i trebao sam uskoro pričati s anđelima. Sljedeće čega se sjećam je da sam na hitnom letu na maloj visini.

OD BOKSAČA DO GLUMCA Stallone ponudio Tysonu Furyju ulogu u najnovijem nastavku 'Plaćenika': 'Nevjerojatan je!'

- Bio sam na intenzivnoj okružen časnim sestrama, a odmah nakon toga morao sam nazad kako bi dovršio borbu - objasnio je Stallone.

Glumac je, kako kaže, puna četiri dana proveo na intenzivnoj prije nego što se oporavio kako bi snimio ostatak završne scene kada mu Drago zada snažan udarac u prsa, što se može vidjeti i u originalnom filmu.  

Kako bi proslavili godišnjicu filma, redateljska verzija Rockyja IV bit će puštena u kinima samo jedan dan, upravo danas, 11. studenog. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Hrca83 14.11.2021.

    If he dies, he diesA vi iz 24h opet lažete

  • Rocky Malboa 13.11.2021.

    Rocky Malboa.. 👍😁😁😁😁

  • Cirenac 12.11.2021.

    Sve je to on dobro naplatio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare