To je to što me zanima!

Stanija opet pretjerala: Fanovi komentiraju njezine bradavice

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. Pokušala je biti pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom
Vidi originalni članak

Srpska starleta Stanija Dobrojević (35) poznata je kao reality zvijezda koja svakodnevno objavljuje fotografije na kojima pozira u oskudnoj odjeći. Često pozira u oskudnim modnim kombinacijama kojima ističe svoje obline.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj put otišla je korak dalje pa pozirala u kupaćem kostimu koji je u prvi plan stavio njezine bujne, silikonske grudi. Starletu nisu pretjerano pogodili komentari brojnih pratitelja koji su pisali kako joj se vide bradavice. 

- Užas. Postoji li osoba kojoj se sviđaju ovakve djevojke? Kakvu poruku šalješ mladim curama? Ti si sramota - samo su neke od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, ova starleta rođena je u Virovitičko-podravskoj županiji. Obitelj je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, no pobjegli su u Srbiju kad je počela operacija Bljesak.

Stanija je poznata po plastičnim operacijama i sudjelovanjem u srpskim realityjima. Okušala se na 'Farmi', ali i u 'Zadruzi'. Pokušala je biti pjevačica, no to joj nije pošlo za rukom. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Goran 1st 03.11.2020.

    Zena se priprema za posao, nemoze nespremna medju klijentelu, 😎

  • dijaspora 0606 21.10.2020.

    Nemojte loše o njoj- Hrvatica je rođena ..

  • mirna 33333 20.10.2020.

    da je zgodna-zgodna je....a njen zivot nije nas problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare