To je to što me zanima!

Stanija pokazala kako izgleda u donjem rublju, fanovi zgroženi: 'Ova žena je uzor našoj djeci...'

Srpski mediji pišu kako će Stanija uskoro postati dio najkontroverznijeg realityja na Balkanu - Zadruga. Brojni gledatelji nestrpljivo čekaju njezin ulazak s obzirom na to da ima neriješenih računa s dva reality igrača
Vidi originalni članak

Srpska starleta Stanija Dobrojević (35) poznata je kao reality zvijezda koja svakodnevno objavljuje fotografije na kojima pozira u oskudnoj odjeći. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj put otišla je korak dalje pa pozirala u donjem rublju koji je u prvi plan stavio njezine bujne, silikonske grudi. Starletu nisu pretjerano pogodili komentari brojnih pratitelja koji su pisali kako joj se vide bradavice. 

VIDEO: OKRŠAJ U EMISIJI 'Dok si ti plesala oko šipke, ja sam išla na fakultet': Znate li za svađu između Stanije i Afrike?

- Ovo je žena koju prati milijun ljudi. Ona je uzor našoj djeci. 'Ispadaju' joj bradavice pa je zbog toga popularna. Sramota - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Srpski mediji pišu kako će Stanija uskoro postati dio najkontroverznijeg realityja na Balkanu - Zadruga. Brojni gledatelji nestrpljivo čekaju njezin ulazak s obzirom na to da ima neriješenih računa s dva najjača reality igrača. 

Riječ je o Vladimiru Tomoviću, Stanijinom bivšem dečku i Kristijanu Goluboviću, bivšem robijašu protiv kojeg je podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnji smrću.

Nedavno je otkrila i kako je zbog Kristijana izgubila 'vrtoglavih' 750 tisuća kuna s obzirom na to da u reality nije ušla u rujnu prošle godine. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • masni 2 03.02.2021.

    Ajde ne serite više..isto bih je se mašili.....zenska je magnet...šta je da je nija loša

  • skija 03.02.2021.

    Supljoglava cajka ko i sve druge,tzv.elitna prostitucija

  • Mikica 😜 02.02.2021.

    Šta će jadna,mora nekako da privuče pažnju 😆Sledeće slike k'o od majke rodjena 🤭Meni mi je žao 😆😆😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare