To je to što me zanima!

Stanković je najavio 'Nedjeljom u 3', gledatelji mu pišu: 'Što će ručak biti u 4? Pa umrem dotad'

Objavio je fotografiju s natpisom 'nu 3, Nedjeljom u tri', a u opis objave napisao je 'od 15. 5. Uskoro opširnije'. S obzirom na to da Stanković nije otkrio puno detalja, preostaje samo nagađati radi li se o novom nazivu
Vidi originalni članak

Voditelj HRT-ove emisije 'Nedjeljom u dva', Aleksandar Stanković (52) najavio je velike promjene na službenoj Facebook stranici. Iako nije otkrio puno detalja, izazvao je mnoštvo reakcija gledatelja.

Naime, objavio je fotografiju s natpisom 'nu 3, Nedjeljom u tri', a u opis objave napisao je od '15. 5. Uskoro opširnije'. S obzirom na to da Stanković nije otkrio puno detalja, preostaje samo nagađati radi li se doista o novom nazivu emisije.

Gledatelji su nakon ove najave odmah počeli zbijati šale. Neki od njih našalili su se kako će zbog novog termina morati pomaknuti ručak.

- Ručak u 4? J***** te umrem do tad - napisao je jedan od korisnika Facebooka.

- A ručak? Ručak je u tri - napisala je druga.

- Sad se možeš izbit u subotu pošteno pa onda na posao - dodao je treći.

- Logično, emisija prešla na ljetno računanje vremena. Kad se vrati zimsko računanje vremena, opet će biti Nedjeljom u 2 - zaključio je četvrti.

Pitali su se neki i znači li to da će možda pozvati i više gostiju u emisiju.

- Bit će tri gosta ove nedjelje? - napisao je jedan od korisnika Facebooka.

ODGOVORIO NA PROZIVKE Stanković Kerumu: 'Ne brukaj se, bio si mi gost s kosom i bez kose. Nemaš tih para više'

Sudeći po komentarima, najviše je onih koji su iz objave shvatili da će emisija od ove nedjelje ići sat kasnije, što im se ne sviđa zbog ručka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Snjeguljica bez patuljaka 09.05.2022.

    A ja sam mislila da se Nedjeljom u 2 zove, ne zbog termina, nego zato jer su dvojica ili dvoje u studiu. Dakle, Stanković i još netko. Inače bi ispravno bilo Nedjeljom u 14

  • 09.05.2022.

    "Pravo djeteta jače je od prava majke", rekao je i dodao da postoje situacije, poput silovanja, kada se može opravdati, ali inače je idealistički protiv njega.Riječi Aleksandra Stankovića, deklarirani ateist. Čisto da znate da nisu katolici samo "zatucani". Pa vi brišite moj komentar. Rado ga ja napišem još koji put. 

  • PsihoGinekoIog 09.05.2022.

    Nedjeljom se ruča u podne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare