To je to što me zanima!

Stari znanci: Kedžo i Helena se 'ljubili' prije plesanja u showu

Kedžo i Janjušević surađivali su i prije showa 'Ples sa zvijezdama'. Helena je 2018. glumila u Damirovom spotu za pjesmu 'Šuti' u kojem su se čak i poljubili...
Vidi originalni članak

Damir Kedžo (31) i Helena Janjušević ispali su iz showa u uskršnjoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama'. Za vatreni tango dobili su 'mlakih' 25 bodova žirija. Nakon ispadanja Kedžo i partnerica zahvalili su se jedno drugome objavivši istu fotografiju na Instagramu.  

REAKCIJE GLEDATELJA: 'Grubniću su pokrali bodove, u dvoboju je trebala biti Sonja...'

- Ja sam svoju avanturu ovdje odradio. Premoren, ali presretan što sam upoznao sve ove divne ljude i plesao. Hvala mojoj Heleni što si na mene prenijela toliko znanja i ljubavi. I vjerovala u mene čak i kad ja nisam. Idemo dalje. Ja već u sljedećim danima bježim u studio i snimam nešto novo. Volim vas - napisao je Kedžo. 

- Hvala ti što si se prepustio u moje ruke i dao mi svaki put posebnu energiju na stageu. Jako sam sretna što sam imala priliku biti dio ove priče. Ljudi moji koja je ovo produkcija, kostimi, make up plus Igor i Ana, a tek svi ostali plesači mentori i njihove zvijezde, ma sve je top! Hvala vam svima na podršci! Ma samo pozitiva i idemo dalje! - napisala je Helena.

Inače, Kedžo i Janjušević surađivali su i prije showa 'Ples sa zvijezdama'. Helena je 2018. glumila u Damirovom spotu za pjesmu 'Šuti' u kojem su se čak i poljubili.

POGLEDAJTE SPOT:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 22.04.2019.

    opa kao da su u vezi

  • BOGOLJUB ATEJISTA 22.04.2019.

    Ovaj kedo je jedan od isforsiranijih "pjevaca" Pitam se tko gura njega, domenicu i miu dimsic hahaha?

  • kormilar 22.04.2019.

    Momak i cura?

Komentiraj...
Vidi sve komentare