To je to što me zanima!

Stavros strepi za sinov život: U tri godine bio na 10 operacija

Krešo Vasić (32) bolestan je otkad su mu u dobi od tri i pol mjeseca punktirali kralježnicu te je zbog postupka dobio meningitis. Cijeli se život bori, donosi Story
Vidi originalni članak

Pjevač uz pomoć supruge Žarke uspijeva izdržati nevolje koje im je život donio. Bolest sina naziva križem i sretan je što je Krešo (32) dobro jer ima obitelj koja je uz njega. Jasmin Stavros (57) u intervjuu za Story ispričao je kako se već dugi niz godina bori za život svog sina.

Dok je Krešo imao tri i pol mjeseca liječnici su mu punktirali kralježnicu kako bi provjerili ima li epilepsiju i tada je dobio virus meningitisa. S pet godina dobio je hidrocefalus te mu je ugrađena prva pumpa koja regulira krvni tlak u mozgu. Drugu su mu ugradili kad je navršio 13 godina i tu je imao do 30-e. 

Kad su zamijenili pumpu došlo je do komplikacija zbog kojih je Krešo u posljednje tri godine operiran desetak puta, a njegov otac Jasmin svaki dan strepi za njegov život. 

- Nekoliko mi se puta dogodilo da sam zbog svega bio psihički iscrpljen i prazan. Danas kad se probudim i vidim da se i Krešo probudio, zahvalim Bogu što mogu s njim popiti kavu - rekao je Stavros.

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 41

  • dalmatar 19.10.2011.

    ZDRAVLJE JE SVE !!! Neke stvari nam se dogode da ničim ne možemo utjecat na to...Želin sve najbolje

  • user_46331 19.10.2011.

    20bucks ako znaš 10 Božjih zapovjedi onda trebaš znati da bi svjet bio sjajan kada bi se po njima živjelo. Ali na žalost ljudski rod je prekršio sve i jednu zapovjed i što bi htjeli od Boga?

  • user_46331 19.10.2011.

    Mislim da je došlo do neke pogreške kod liječenja, ja sam sa godinu dana imala gnojni meningitis bili su me po priči roditelja i doktori skoro otpisali. Roditeljima su rekli da ću ostat gluha, slijepa ili nenormalna, ali hvala Bogu i doktorima u Riječkoj bolnici ostala sam potpuno zdrava. Kada mi je prvi sin imao 10 mjeseci ponovo sam dobila, ali virusni meningitis i opet sam bila u Rijeci desetak dana i ozdravila. Nakon godinu dana sam dobila drugog sina i evo me žive i zdrave u 47-moj godini. Imala sam punkciju kičme oba puta. Mislim da su ovom dečku nešto sprčkali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare