To je to što me zanima!

'Stella' se bliži kraju: Jasno je da su u finalu Jasmina i Lana

Lanu muče posljedice njenih postupaka zbog čega odlučuje u potpunosti promijeniti svoj odnos s majkom. Svjesna je da nema ni jednog prijatelja zbog svojih ambicija
Vidi originalni članak

Kako se natjecanje ´Stella´ bliži kraju, žiriju je sve jasnije da će se borba za pobjedu odvijati između Jasmine i Lane. 

Lanu muče posljedice njenih postupaka zbog čega odlučuje u potpunosti promijeniti svoj odnos s majkom. Svjesna je da nema ni jednog prijatelja, i da je to samo jedna u nizu stvari koje je žrtvovala zbog svojih i majčinih ambicija. Jedina utjeha joj je Mićo, koji očito u njoj vidi nešto dublje ispod savršene slike koju se trudi pokazati ostalima.  

Lana se sve teže nosi s time i istresa se na Elu, koja je napokon počela pokazivati iskrenu brigu za kćer koju više ne može prepoznat. Usputno otkriće na audiciji iz temelja će potresti Elu. Suočava  se s bolnim podsjetnikom na dio svoje prošlosti koji je i dalje proganja. Nesretna i očajna utjehu traži u Lani, ali ona donosi odluku koja će Elu dovesti do ruba živčanog sloma…

Jagoda i Franjo se ponovno zbližavaju i ona se odluči vratiti kući. Dok Franjo i Jasmina misle da će joj obiteljska atmosfera goditi i pomoći da lakše dočeka operaciju, ona samo želi zadnje trenutke života provesti s najmilijima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • josip ćuk 17.11.2013.

    jasmina će pobjedit gledao na oyo

  • nea-zg 17.11.2013.

    ne pratim seriju,al u reklama budu oni isječci na kojima pjevaju, i ne znam jel samo meni ova vanda užasno pjeva? taj njen glas mi je tako grozan da me želudac zaboli kad ju čujem.

  • mark689 17.11.2013.

    Naprijed Lana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare