To je to što me zanima!

Stigla je 'prinova': Dok Goran radi, Hana se igra s mačkicom

Dok Goran putem računala obavlja posao koji može iz Hrvatske, Hana leži i igra se s 'prinovom'. Goran je otkrio kako nastoji što više vremena provoditi s Hanom u Zagrebu, ali mu posao to ponekad ne dozvoljava
Vidi originalni članak

Dok Gorana Jureneca (39) posao ne 'odvuče' u druge države, on stanuje u Zagrebu s djevojkom Hanom Rodić (21). Sad im se u stanu pridružio i kućni ljubimac.

- Što imamo mi to tu? Jesmo posvojili malu macu? Joj, kako je slatka - govorila je Hana na Instagram videu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok Goran putem računala obavlja posao koji može iz Hrvatske, Hana leži i igra se s 'prinovom'.

Goran je otkrio kako nastoji što više vremena provoditi s Hanom u Zagrebu, ali mu posao ponekad to onemogućava jer mora često putovati u druge zemlje. Što se tiče Haninog posla, ona se, tvrdi, najviše fokusirala na Instagram.

POGLEDAJTE VIDEO:

U pola godine veze, Hana i Goran iza sebe već imaju dva realityja. U 'Gospodinu Savršenom' Hana se borila s drugim djevojkama kako bi osvojila Goranovo srce, a iako nije pobijedila u showu, naposljetku je Goran odabrao nju. 

Nakon toga prijavili su se u drugi show 'Superpar' gdje živjeli u vili s drugim parovima, ali nisu dospjeli do finala. I dalje nije isključena opcija da će se prijaviti u još neki show, a Hana je u YouTube videu otkrila kako bi voljela se okušati u nekom novom realityju gdje bi ona i Goran išli kao par. 

Prije no što su Goran i Hana otkrili svoju vezu, ona je priznala da kad se jednom zaljubi, da bi za svog muškarca sve učinila. Također, voljela bi u budućnosti imati djecu i obitelj. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 43

  • nikad bolje 30.05.2019.

    s kim si,takav si !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • hajdukidinamousrcu 29.05.2019.

    Igra se s krivom mačkicom

  • 28.05.2019.

    Nisam mogla spavati dok ona nije dala u novine kako su udomili macku i kako ce staviti silikone...zeno za pocetak nađi zivot i napravi nesto korisno od njega 🤦🏼‍♀️ nobody cares

Komentiraj...
Vidi sve komentare