To je to što me zanima!

Stigla prinova: Edita Misirić Vrkljan rodila je prvo dijete

Edita i njezin odabranik vjenčali su se u ljeto 2016. nakon tri godine veze. Mladenka je nosila haljinu Borisa Pavlina, a vjenčana kuma bila joj je dugogodišnja prijateljica i kolegica Antonija Mandić
Vidi originalni članak


Edita Misirić (37) jučer je rodila svoje prvo dijete u zagrebačkoj bolnici Merkur, piše Story.  Televizijska voditeljica i prinova su dobro, a dolazak novog člana obitelji proslavio je ponosni tata Javor Vrkljan.

LIJEPA VIJEST Stiže pojačanje: Edita Misirić Vrkljan i muž čekaju prinovu

Inače, godinu i pol nakon vjenčanja s kondicijskim trenerom Misirić je otkrila da očekuje prinovu. Dodala je kako je već počela kupovati stvari za bebu jer ona i suprug znaju spol. 

- Dečkić je - rekla je u nedavnom intervjuu za Gloriju. Što se tiče imena, rekla je kako se njoj i suprugu najviše sviđaju ruska imena pa su odabrali jedno koje je jako često i kod nas, ali ga nisu htjeli otkriti. 

ODABRALI I IME Presretna Edita Misirić Vrkljan otkrila: Muž i ja čekamo sina

Edita i njezin odabranik vjenčali su se u ljeto 2016. nakon tri godine veze. Mladenka je nosila haljinu Borisa Pavlina, a vjenčana kuma bila joj je dugogodišnja prijateljica i kolegica Antonija Mandić. Novopečeni supružnici i 115 gostiju poslije crkvena obreda slavili su u zagrebačkom lounge baru.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • day 11.04.2018.

    sretno vama i bebici

  • MAMUNAMEGALO 10.04.2018.

    Pošpricana je bila

  • plutarh 10.04.2018.

    " Dodala je kako je već počela kupovati stvari za bebu jer ona i suprug znaju spol."....jaooo katastrofa !!....pa kaj je njima ? Kak mogu kupovati odjeću samo zato što "znaju spol djeteta" !?....pa morali su prije pitati dijete jel se slaže sa tim spolom za koji oni misle da pripada djetešcu ! ...a kaj ak dijete odluči da nije tog spola ?......ili ak odlući da nije niti jednog spola !?....kakvo je to nasilje nad jadnim i nemočnim djetetom ?.....pa jesu li oni uopće čitali Istanbulsku konvenciju ?...ili bar gledali - "Istanbulsku nevjestu " !?....ovakvo nazadno ponašanje koje oni još k tomu bezobrazno i javno nameću nezaštićenoj javnosti uopće nije u skladu s odredbama EU !....mislim da njih pod hitno treba izbaciti iz Unije i naseliti neki podobni doktorsko inženjerski par iz Sirije ...neodređenog spola !

Komentiraj...
Vidi sve komentare