Show

Komentari 5

Stigla prinova: Edita Misirić Vrkljan rodila je prvo dijete

Stigla prinova: Edita Misirić Vrkljan rodila je prvo dijete

Edita i njezin odabranik vjenčali su se u ljeto 2016. nakon tri godine veze. Mladenka je nosila haljinu Borisa Pavlina, a vjenčana kuma bila joj je dugogodišnja prijateljica i kolegica Antonija Mandić


Edita Misirić (37) jučer je rodila svoje prvo dijete u zagrebačkoj bolnici Merkur, piše Story.  Televizijska voditeljica i prinova su dobro, a dolazak novog člana obitelji proslavio je ponosni tata Javor Vrkljan.

Inače, godinu i pol nakon vjenčanja s kondicijskim trenerom Misirić je otkrila da očekuje prinovu. Dodala je kako je već počela kupovati stvari za bebu jer ona i suprug znaju spol. 

- Dečkić je - rekla je u nedavnom intervjuu za Gloriju. Što se tiče imena, rekla je kako se njoj i suprugu najviše sviđaju ruska imena pa su odabrali jedno koje je jako često i kod nas, ali ga nisu htjeli otkriti. 

Edita i njezin odabranik vjenčali su se u ljeto 2016. nakon tri godine veze. Mladenka je nosila haljinu Borisa Pavlina, a vjenčana kuma bila joj je dugogodišnja prijateljica i kolegica Antonija Mandić. Novopečeni supružnici i 115 gostiju poslije crkvena obreda slavili su u zagrebačkom lounge baru.

Najčitaniji članci