To je to što me zanima!

Stigli nalazi obdukcije, poznat je uzrok smrti Ivane Trump

Bivšu suprugu Donalda Trumpa medicinski službenici pronašli su na dnu stepenica 'bez svijesti'. Policija je odmah započela istragu zbog moguće nasilne smrti
Vidi originalni članak

Prva supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana Trump, preminula je u četvrtak navečer u svom domu u New Yorku. Prema nalazima obdukcije, smrt je nastupila nakon pada niz stepenice, nesretnim slučajem, piše New York Times

- Preminula je nakon tupog udarca u torzo - priopćili su iz ureda mrtvozornika u New Yorku i dodali da više neće komentirati smrt gospođe Trump.

Bivšu suprugu Donalda Trumpa medicinski službenici pronašli su na dnu stepenica 'bez svijesti'. Policija je odmah započela istragu zbog moguće nasilne smrti no, nisu pronađeni nikakvi dokazi koji bi upućivali na to. 

KRALJEVIĆ ZA 24SATA 'Ivana je bila žena od 100 milijuna dolara koja je voljela Hrvatsku i 'Plenkovića' s Hvara'

Podsjetimo, britanski medij The Sun u petak je izvijestio kako je Ivana Trump netom prije smrti bila u svom omiljenom restoranu.

- Ona je bila čest gost. Izgledala je dobro raspoložena, iako malo umorna - rekao je vlasnik restorana Paolo Alavian.

- Kao i uvijek, pitala me je kako sam, uvijek nas je podržavala i imali smo jedan izuzetno normalan razgovor, kakav sam vodio s njom svaki put kada bi došla. Djelovala je zdravo, izgledala je možda malo umorno, ali je inače djelovala dobro - dodao je pa zaključio:

- Nemam pojma što se dogodilo. Vidjeli smo da se nešto događa ispred njena stana. Bila je dobro ljudsko biće, bila je stvarno, stvarno dobra osoba. Sve je to za mene trenutno jako emotivno. Ona je svima ovdje bila majka. 

Putem društvenih mreža i medija od Ivane su se ovih dana oprostili brojni prijatelji, suradnici i članovi obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MarjanaKrstavac 18.07.2022.

    skoro pomislila na prvu da je Hanka Paldum 🤦

  • wutang 16.07.2022.

    Sada treba naći onoga tko ju je gurnuo, klasična egzekucija.

  • Nema šanse da glasam za ljevicu 16.07.2022.

    Trump i samo Trump. A ne senilni didek koji čita s telepromptera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare