To je to što me zanima!

Štimac Suzani o aferama rekao: Varao sam te? Pa?

Supruga bivšeg nogometaša Igora Štimca nakon rastave živi puno sretnije. Uz svog dečka Damira Milačića preboljela je ružna sjećanja i trenutke...
Vidi originalni članak

Igor je uvijek poricao svoje izvanbračne afere, a bilo ih je previše. Čak i kad smo se odlučili rastati, nije izravno potvrdio nijednu. Njegov komentar na moje optužbe bio je: 'Pa?', kaže Suzana Štimac (39).
- Naši se stavovi o braku, vjernosti i odanosti jako razilaze. O tome nismo mogli razgovarati - dodaje Suzana.
Rastala se nakon 20 godina braka, u kojem su i dobili sina Luku (19) i kćeri Miju (15) i Deu (12). Kaže da je neke afere naslućivala, no nije imala dokaza. Prijatelji koji su znali htjeli su je zaštititi, a mnogi se Igoru Štimcu (43) nisu željeli zamjeriti.
- Ponižavajuće je shvatiti da ste mnogo puta sjedili u društvu sa ženama s kojima vas je suprug varao, a da vi o tome niste imali pojma. Jedna je čak od mene kupovala slike - ispričala je Suzana Gloriji. Na rastavu se odlučila jer joj je kći Dea, vidjevši je kako odsutna sjedi za stolom, rekla: 'Mama, molim te, rastani se od tate!'. Dotad je oklijevala upravo zbog djece.
- Igor se zna fino uvući pod kožu i lako ga je zavoljeti. U našem braku ja sam bila ta koja je burno reagirala, premda sam inače mirna. Lagala bih kad bih rekla da nisam sumnjala da mi s njim neće biti lako. On je tipičan lovac - kad vidi lovinu, ne može odoljeti. Bio mi je izazov zadržati takvog muškarca - kaže Suzana.

DAMIR MILAČIĆ SVE JE ONO ŠTO ŠTIMAC NIJE
Damir je sve što želim od muškarca: odgovoran, nježan, i odan. Možemo satima šetati i pričati. Zapravo, potpuna je suprotnost Igoru, kaže Suzana o bivšem košarkašku Milačiću, s kojim je u ljubavnoj vezi. Upoznala ga je prije godinu dana.

SUZANA O LANI: TA GOSPOĐICA MI JE NEBITNA
Upoznala sam je jednom prilikom, pružila sam joj ruku, svi troje kratko smo popričali i na tome je završilo. Ta gospođica mi je nebitna u cijeloj priči. Naši su problemi ipak postojali prije nje, komentirala je Suzana Igorovu djevojku Lanu Bucat (29).

Idi na 24sata

Komentari 28

  • slama 23.09.2010.

    glupi komentari zakaj ga je trpila,isto zakaj se i udala za njega: jer je fudbaler a ona manekenka i hoče LOVU i lagodan život.da je portir nebi se ni udala za njega....

  • 23.09.2010.

    Izgovori tipa \'\'..ne rastajem se zbog djece..\'\' upravo su samo to - izgovori.

  • zmijica 23.09.2010.

    svaka joj čast baš sam jutros pročitala članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare