Obavijesti

Show

Komentari 28

Štimac Suzani o aferama rekao: Varao sam te? Pa?

Štimac Suzani o aferama rekao: Varao sam te? Pa?
6

Supruga bivšeg nogometaša Igora Štimca nakon rastave živi puno sretnije. Uz svog dečka Damira Milačića preboljela je ružna sjećanja i trenutke...

VIDEO

Igor je uvijek poricao svoje izvanbračne afere, a bilo ih je previše. Čak i kad smo se odlučili rastati, nije izravno potvrdio nijednu. Njegov komentar na moje optužbe bio je: 'Pa?', kaže Suzana Štimac (39).
- Naši se stavovi o braku, vjernosti i odanosti jako razilaze. O tome nismo mogli razgovarati - dodaje Suzana.
Rastala se nakon 20 godina braka, u kojem su i dobili sina Luku (19) i kćeri Miju (15) i Deu (12). Kaže da je neke afere naslućivala, no nije imala dokaza. Prijatelji koji su znali htjeli su je zaštititi, a mnogi se Igoru Štimcu (43) nisu željeli zamjeriti.
- Ponižavajuće je shvatiti da ste mnogo puta sjedili u društvu sa ženama s kojima vas je suprug varao, a da vi o tome niste imali pojma. Jedna je čak od mene kupovala slike - ispričala je Suzana Gloriji. Na rastavu se odlučila jer joj je kći Dea, vidjevši je kako odsutna sjedi za stolom, rekla: 'Mama, molim te, rastani se od tate!'. Dotad je oklijevala upravo zbog djece.
- Igor se zna fino uvući pod kožu i lako ga je zavoljeti. U našem braku ja sam bila ta koja je burno reagirala, premda sam inače mirna. Lagala bih kad bih rekla da nisam sumnjala da mi s njim neće biti lako. On je tipičan lovac - kad vidi lovinu, ne može odoljeti. Bio mi je izazov zadržati takvog muškarca - kaže Suzana.

DAMIR MILAČIĆ SVE JE ONO ŠTO ŠTIMAC NIJE
Damir je sve što želim od muškarca: odgovoran, nježan, i odan. Možemo satima šetati i pričati. Zapravo, potpuna je suprotnost Igoru, kaže Suzana o bivšem košarkašku Milačiću, s kojim je u ljubavnoj vezi. Upoznala ga je prije godinu dana.

SUZANA O LANI: TA GOSPOĐICA MI JE NEBITNA
Upoznala sam je jednom prilikom, pružila sam joj ruku, svi troje kratko smo popričali i na tome je završilo. Ta gospođica mi je nebitna u cijeloj priči. Naši su problemi ipak postojali prije nje, komentirala je Suzana Igorovu djevojku Lanu Bucat (29).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...