To je to što me zanima!

Sting nije fan SP-a u Rusiji: 'To je turnir korumpirane Fife'

Zbog toga više volim gledati klupski nogomet, rekao je bivši vođa rock grupe 'The Police' za 'Welt am Sonntag' i dodao da navija za 'Newcastle United', engleski klub osnovan 1892.
Vidi originalni članak

Engleski glazbenik Gordon Matthew Thomas Sumner (66), poznatiji pod umjetničkim imenom Sting, opisao je svjetsko nogometno prvenstvo kao 'nacionalistički turnir' koji organizira 'korumpirana' Fifa. 

- Zbog toga više volim gledati klupski nogomet - rekao je glazbenik za 'Welt am Sonntag' i dodao da navija za 'Newcastle United', engleski klub osnovan 1892.  

NASTUP U ARENI Vratio se nakon 20 godina: Sting oduševio obožavatelje

- Svjetsko prvenstvo previše je obilježeno nacionalizmom - izjavio je bivši vođa grupe 'The Police'.

Nije bio oduševljen odlukom da prvenstvo bude u Rusiji. 

- Bila je to farsa, nakon kandidacijskog postupka pojavio se čovjek zvan Putin i sredio stvari - rekao je.

JEDINI KONCERT U REGIJI Spektakl u srpnju: Legendarni Sting se vraća u pulsku Arenu

Ne dira ga, kako kaže, previše uspjeh engleske reprezentacije koja je u subotu pobijedila Švedsku 2:0, te se plasirala u polufinale prvenstva prvi put od 1990. Englezi u srijedu igraju protiv Vatrenih na stadionu Lužnjiki. 

Sting je do 2008. svirao u rock grupi 'The Police' s kojom je postigao veliki uspjeh. Dva puta je imao koncerte u pulskoj Areni, 13. srpnja 1997. kao dio 'Mercury Falling' turneje i 13. svibnja 2000. u sklopu turneje 'Brand New Day', te su oba puta ulaznice bile rasprodane. 

VIDI OVO: Kim Kardashian boardala i pala u jezero!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nijetebriga 10.07.2018.

    Hejjjj 4 na 1jednog nije fair.☺. Ima covjek u jednu ruku pravo sto se Fife tice, a drugo za SP. ah Boze moj, ne mora se svakom svidjat- ni njega ne slusa svatko od nas.. On prati vise klubski nogomet, a i u njemu imaju i Fifa i uefa svoje prste ako se ne varam...malo se Sting zaletio..

  • Demetra 09.07.2018.

    Niti jedan ljubitelj nogometa, koji prati klupski nogomet, neće propustiti Svjetsko prvenstvo. A reći za SP da je "nacionalistički turnir" - no comment.....ajd Sting, odi nekaj komponirat, dugo hita nisi imao, ne živi se na staroj slavi.

  • 09.07.2018.

    Da je FIFA iznimno sumnjiva organizacija-to je i dokazano, ne treba sumnjati uopce, da je klupski nogomet veca fora-pa i tu se mogu sloziti (ne, ne mislim na hnl nego na seoske lige!), ali da SP nudi jedan dobar osjecaj zabave i pozitive u vecini zapadne kulture- to je istina a ti si u krivu. Nemaju svi milijune pa da kroz godinu ispunjavaju svoje guste svaki dan. Ima nas obicnih koji se veselimo zajedno svi samo svake 4 godine (a i to ne uvijek) tako da pliz otfakaj s pogledom iz visine. Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare