To je to što me zanima!

Sting uskoro stiže u zagrebačku Arenu: Fanovi će imati priliku s njim 'proputovati' kroz klasike

U skladu s nazivom turneje Sting donosi pred publiku pjesme koje su obilježile njegovo stvaralaštvo od kraja sedamdesetih do danas, hitove iz razdoblja s grupom The Police, ali i njega kao samostalnog izvođača
Vidi originalni članak

Proslavljeni engleski glazbenik Sting izvest će 31. listopada na koncertu u zagrebačkoj Areni, u sklopu hvaljene aktualne turneje „My Songs“, ponajbolje i omiljene mu pjesme iz više od 40 godina duge karijere.

U skladu s nazivom turneje Sting donosi pred publiku pjesme koje su obilježile njegovo stvaralaštvo od kraja sedamdesetih do danas, hitove iz razdoblja s grupom The Police, ali i one kojima se u povijest glazbe upisao kao samostalni izvođač.

Organizatori najavljuju kako su ulaznice za koncert tog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy već skoro rasprodane.

SVI NASTUPI U EUROPI ČEKAJU BOLJE DANE Stingov koncert u Zagrebu zbog covid mjera odgodili za jesen

Posjetitelji će imati priliku 'proputovati kroz pjesme' koje su s vremenom postale klasici, od "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man" do “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle”.

Zagrebački koncert bit će prilika da se čuju i odabrane pjesme sa Stingovog novoga, eklektičnog albuma „The Bridge“ kojim, napominje se u najavi, premošćuje različitosti, ali ostaje vjeran svome prepoznatljivom zvuku.

Kako se dodaje, to 15. po redu njegovo studijsko izdanje objavljeno krajem prošle godine donosi vjerni prikaz raznolikosti Stingova stvaralaštva i kontinuiranog glazbenog istraživanja kroz razne žanrove, rock n' roll, jazz, klasičnu glazbu i folk.

PROMO Sting: My Songs - hvaljena svjetska turneja stiže i u Zagreb

Album otvara himnički singl „Rushing Water“, a posebno se izdvaja još „If It’s Love” koja slavi život i ljubav.

Stingu ovo neće biti prvi nastup u Hrvatskoj, više je puta svirao u Zagrebu i Puli, no početkom listopada održao je prvi koncert u Bosni i Hercegovini,  na kojemu je s publikom u sarajevskoj Zetri proslavio 71. rođendan. 

The Times je njegove koncerte s aktualne turneje proglasio „majstorskim tečajem“, opisavši ga kao „nedvojbeno vještog izvođača sa zlatnim katalogom pjesama“. 

POZIVAJU NA MIR Pop zvijezde diljem svijeta stale uz Ukrajinu: Otkazali koncerte u Rusiji, povukli stream pjesme...

Kao 'rijetku poslasticu' Stingov nastup opisao je The Telegraph, dok ga The Guardian hvali kao „gotovo besprijekornog glazbenika s uzvišenom pop alkemijom“. 

Sting će nastupiti u pratnji Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te pratećih vokala Melisse Musique i Genea Noblea.

Poseban gost na koncertu u Areni bit će njegov sin, Joe Sumner.  

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO VEĆ NISTE, POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare