To je to što me zanima!

Štiti reputaciju: Depp postigao nagodbu od 157 milijuna kuna

Hollywoodski glumac optužio je 'The Management Group' za prijevaru, krađu i loše financijsko upravljanje. Kompanija, pod vodstvom Joela i Roberta Mandela, sve je tvrdnje opovrgnula
Vidi originalni članak

Johnny Depp (55) je mjesec dana prije suđenja sa zadovoljstvom postigao sporazum s 'The Management Groupom' nakon što je podnio tužbu u siječnju 2017., rekli su jučer glumčevi zastupnici, te dodali da Depp želi zaštititi svoju reputaciju. Iskreno se zahvalio svima koji su ga podržavali i bili odani njemu i njegovoj obitelji. 

Hollywoodski glumac optužio je 'The Management Group' za prijevaru, krađu i loše financijsko upravljanje. Kompanija pod vodstvom Joela i Roberta Mandela, koja je 17 godina rukovala Johnnyjevim poslovima, sve je tvrdnje opovrgnula. 

BOLESNO BLIJED I MRŠAV Johnny Depp propada i izgleda sve gore, fanovi brinu za njega

Suđenje je bilo zakazano za 15. kolovoz, a Depp je tražio 25 milijuna dolara (oko 157 milijuna kuna) odštete. Mjesec dana nakon njegove tužbe, tvrtka je predala protutužbu i zatražila 550 tisuća dolara (oko 3.5 milijuna kuna) za neplaćene naknade.

Tvrde da je glumac sam bio odgovoran za svoje financijske probleme. Optužili su ga za trošenje nekoliko milijuna dolara na luksuzan dom, vino, umjetnine i top koji je iskoristio da rasprši pepeo pisca Huntera S. Thompsona koji je preminuo u 68. godini života. 

Depp je prema 'Forbesu' 2010. bio najplaćeniji glumac sa zarađenih 75 milijuna dolara (oko 472 milijuna kuna), većinom zbog uloge Jacka u 'Piratima s Kariba'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinez 19.07.2018.

    Jedina prava istina je da je Đep jako masna i prljava osoba.

  • 19.07.2018.

    postao je problematičan

  • depeche_mode 19.07.2018.

    Ni sam novinar nezna poantu svog clanka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare