Obavijesti

Show

Komentari 53

Johnny Depp propada i izgleda sve gore, fanovi brinu za njega

Johnny Depp propada i izgleda sve gore, fanovi brinu za njega
3

Da nešto s Deppom nije u redu pokazuje i njegovo nedavno ponašanje kad je pijan u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, ali i nedavni incident sa snimanja filma 'Labirint'

VIDEO

Nedavno je na društvenim mrežama Johnny Depp (54) objavio svoje novije fotografije kojima je šokirao obožavatelje. Fotke zvijezde 'Pirata s kariba' i brojnih drugih blockbustera koji, uglavnom zahvaljujući njemu, već desetljećima pune kino blagajne, nastale su tijekom europske turneje njegova benda The Hollywood Vampires.

Inače, prema mišljenju mnogih, zgodni Depp na novim fotkama izgleda mršavo i blijedo, čak i bolesno.

 

So fluffy!! 💕😢 #JohnnyDepp

A post shared by Depp Lovers🇧🇷 (@blogdepplovers) on

Da nešto s glumcem nije u redu pokazuje i njegovo nedavno ponašanje, kad je pijan u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, ali i nedavni incident sa snimanja filma 'Labirint' gdje je Johnny fizički nasrnuo na lokacijskog menadžera filma.

Udario ga je u rebra, a kad ga je krenuo i dalje tući, ljudi sa seta su ih odvojiti. Nakon toga je, kako je ispričao jedan od svjedoka, koji je rekao i da je Depp na set došao u ‘toksičnom stanju’, menadžeru nudio novce da ga udari i vikao: ‘Udari me ako smiješ, evo ti 100.000 dolara’,

Kako tvrde američki mediji, Johnny je poludio kad  je od gradskih vlasti zatražio da mu dopuste dodatnih pola sata snimanja na ulici, što su mu oni odbili. 

- Morali smo mu brisati i drogu s lica u klubovima da nitko ne primijeti da je drogiran. Tretirao nas je kao dadilje umjesto kao tjelohranitelje, bili smo potplaćeni i imali previše posla - rekli su na sudu bivši Johnnyjevi tjelohranitelji Eugene Arreola (38) i Miguel Sanchez (38). Dodali su kako im glumac nije platio prekovremeni rad od travnja 2016. do siječnja 2018., te da im je uskraćivao hranu i vrijeme za odmor. Na sudu su se požalili i da su 'pazili na njega da ne bi potrošio previše novca, što ih je sam od tražio, te da su mu 'glumili dadilju', a već su 'dadiljali' i njegovu djecu što im nije bilo u opisu posla.

 

#JohnnyDepp today in Hamburg, Germany greeting fans (June 2th)🖤

A post shared by Johnny Depp (@depp.diary) on

Privilegiju da upoznaju Deppa u Rusiji imali su i naši glazbenici. Naime nakon spektakularnog nastupa na finalu Lige prvaka u Kijevu, Luka Sulić (30) i Stjepan Hausar (31), dvojac koji tvori 2CELLOS, nastavili sa svojom turnejom u Rusiji, a kako mnogi mogu samo sanjati, njih dvoje su Johnnyja Deepa, Alicea Coopera (70) i Joea Perryja (67) pozvali na svoj koncert kao svoje goste. I to zato što su ove poznate face veliki obožavatelji našeg dvojica! 

Ovo je još jedan pokazatelj da karijera Luke i Stjepana za sada nema granica, jer ovakva prijateljstva sklapaju gdje god se pojave. A tko zna je li se na tom opuštenom druženju dogovorila i kakva zajednička suradnja. U svakom slučaju, sa 2Cellosima nikada nije dosadno.

VIDI OVO: 10 stvari koje se događaju samo u pornićima

- Johnny Deppa znamo već dugo i viđali smo se više puta i znamo da je naš veliki obožavatelj. Uvijek ga je lijepo vidjeti jer je baš simpa i cool lik. - komentirao je Stjepan Hauser, a i njegovi su fanovi primijetili kako loše je Depp izgledao nakon što je Stjepan na društvenoj mreži podijelio fotku iz Rusije.  


- Isuse, pa što mu se dogodilo, Više ne izgleda dobro i Jako se promijenio, bili su samo neki od komentara šokiranih Stjepanovih pratitelja.

 

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o spermi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin