Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Štiti reputaciju: Depp postigao nagodbu od 157 milijuna kuna

Hollywoodski glumac optužio je 'The Management Group' za prijevaru, krađu i loše financijsko upravljanje. Kompanija, pod vodstvom Joela i Roberta Mandela, sve je tvrdnje opovrgnula

Glastonbury Festival 2017
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
5 komentara

Johnny Depp (55) je mjesec dana prije suđenja sa zadovoljstvom postigao sporazum s 'The Management Groupom' nakon što je podnio tužbu u siječnju 2017., rekli su jučer glumčevi zastupnici, te dodali da Depp želi zaštititi svoju reputaciju. Iskreno se zahvalio svima koji su ga podržavali i bili odani njemu i njegovoj obitelji. 

Glastonbury Festival 2017 | Autor: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Hollywoodski glumac optužio je 'The Management Group' za prijevaru, krađu i loše financijsko upravljanje. Kompanija pod vodstvom Joela i Roberta Mandela, koja je 17 godina rukovala Johnnyjevim poslovima, sve je tvrdnje opovrgnula. 

BOLESNO BLIJED I MRŠAV Johnny Depp propada i izgleda sve gore, fanovi brinu za njega

Suđenje je bilo zakazano za 15. kolovoz, a Depp je tražio 25 milijuna dolara (oko 157 milijuna kuna) odštete. Mjesec dana nakon njegove tužbe, tvrtka je predala protutužbu i zatražila 550 tisuća dolara (oko 3.5 milijuna kuna) za neplaćene naknade.

Murder on the Orient Express - World Premiere | Autor: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Tvrde da je glumac sam bio odgovoran za svoje financijske probleme. Optužili su ga za trošenje nekoliko milijuna dolara na luksuzan dom, vino, umjetnine i top koji je iskoristio da rasprši pepeo pisca Huntera S. Thompsona koji je preminuo u 68. godini života. 

Foto: Twitter/Screenshot2

Depp je prema 'Forbesu' 2010. bio najplaćeniji glumac sa zarađenih 75 milijuna dolara (oko 472 milijuna kuna), većinom zbog uloge Jacka u 'Piratima s Kariba'.

Naši partneri pišu
Message