To je to što me zanima!

Stiže biografski film o Michaelu Jacksonu, bez spornih optužbi

Scenarij filma neće se fokusirati na kontroverzne dijelove Michaelova života koji su prikazani u dokumentarnom filmu 'Leaving Neverland', nego na glazbene uspjehe kralja popa
Vidi originalni članak

Producent 'Bohemian Rhapsodyja' Graham King krenuo je u novi projekt. Američki mediji javljaju kako će i kralj popa Michael Jackson dobiti svoj biografski film. King proučava ostavštinu kralja popa kako bi napravio film posvećen njegovom životu i glazbenim postignućima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Scenarij filma neće se fokusirati na kontroverzne dijelove Michaelova života koji su prikazani u dokumentarnom filmu 'Leaving Neverland', a koji je podijelio javnost na one koji kralja popa osuđuju te one koji u optužbe ne vjeruju. 

Podsjetimo, početkom godine izašao je spomenuti dokumentarni film koji prati priču Jamesa Safechucka (41) i Wadea Robsona (36). Oni tvrde da ih je Jackson seksualno zlostavljao, a u filmu su otkrili brojne prljave i mračne tajne nekadašnje pop zvijezde. 

UZNEMIRUJUĆI VIDEO IZ 2003. Scene šokirale svijet: Dokaz da je Michael Jackson bio pedofil?

Na Jacksonovom prostranom imanju postojale su brojne tematske prostorije u kojima se družio s djecom, poput ružičaste, željezničke i vojničke soba. Iako je on za sebe tvrdio da se samo voli družiti s djecom, i prije izlaska samog dokumentarca, godinama se šuškalo kako se na ranču Neverland odvijaju pedofilske igrice.

Jackson je godinama prijateljevao s Macaulay Culkinom, zvijezdom filma ‘Sam u kući’. Mnogi su nagađali kako je i Culkin jedna od Jacksonovih žrtava, no mladi glumac to je oduvijek nijekao i svima govorio da su gajili smo predivno prijateljstvo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • _Varešak_ 25.11.2019.

    Boli briga i za filmom i za njime.

  • Blue Star 24.11.2019.

    Opet članak poput Severininog koji služi da uredništvo malo odmori pojedine komentatore 😀

  • SportFan 23.11.2019.

    Tko će ga znati

Komentiraj...
Vidi sve komentare