To je to što me zanima!

Stiže nastavak? Ulovili su Sachu Barona Cohena u odijelu Borata

Ovaj film prvi put je prikazan 2006., a godinama unazad kruže priče kako bi legendarna parodija mogla dobiti nastavak. No možda se ovaj put vjernim obožavateljima želja i ostvari
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih parodija na svijetu mogla bi dobiti nastavak. Riječ je o filmu Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, a strani mediji 'šuškaju' kako je započelo snimanje. 

Na društvenim mrežama procurila je videosnimka na kojoj Sacha Baron Cohen (48), glumac koji tumači Borata, nosi prepoznatljivo sivo odijelo i brkove u Los Angelesu, a oko njega su bili kombiji s filmskom ekipom. 

Ovaj film prvi put je prikazan 2006., a godinama unazad kruže priče kako bi legendarna parodija mogla dobiti nastavak. No možda se ovaj put vjernim obožavateljima želja i ostvari. 

- Snima se nastavak Borata. Ova vijest mi je uljepšala dan. Slobodno mogu reći jedan od najvećih filmova u zadnjih dvadesetak godina - samo su neki od komentara na Twitteru. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 4sshol3e 21.08.2020.

    jedva cekam, ali koliko ce biti fora kad vec svi znaju tko je i sto je...

  • AnarhosindikaIist 20.08.2020.

    Borat da dođe u Hrvatsku, vidio bi oživotvorenje vlastite fikcije Kazahstana. Mogu ga zamisliti kako se osvrće oko sebe i bleji u nevjerici i u potpunom šoku.

  • sprangija 20.08.2020.

    najjaci je onaj Borat dance🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare