To je to što me zanima!

Stiže novi film o James Bondu, a negativca glumi Rami Malek

Redatelj novog nastavka James Bonda otkrio je koji će se glumci pojaviti u filmu o najpoznatijem agentu na svijetu...
Vidi originalni članak

Fukunaga je poznat po prvoj sezoni HBO-ove serije 'Pravi detektiv' i Netfliksovoj drami 'Manijak'. 

Cary Joji Fukunaga (41) je Amerikanac koji režira službeni film Bond franšize. Naime ranije je režirao 'Nikad ne reci nikad' iz 1983., no taj se film ne smatra službenim dijelom serijal. 

Daniel Craig (51) u novom će filmu opet glumiti elegantnog i šarmantnog agenta iz romana Jana Fleminga, a partnerica će mu ponovno biti Lea Seydoux (33), koja će i ovaj put utjeloviti Madeleine Swann. Glumica je u toj ulozi debitirala u filmu 'Spektar' iz 2015.

'M' će i ponovno biti Ralph Fiennes (56), 'Q' glumac Ben Whishsaw (38), a Miss Moneypeny glumica Naomi Harris (42).

Novi član filmske ekipe je oskarovac Rami Malek (37), kojemu je dodijeljena uloga glavnog negativca. Uz njega će se u filmu pojaviti i Billy Magnussen, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas i Lashana Lynch

- Na početku filma Bond nije u aktivnoj službi, već se odmara na Jamajci, mjestu koje smatramo njegovim duhovnim utočištem. Ondje počinje njegovo novo putovanje - izjavila je producentica Barbara Broccoli (58). 

Radni naziv filma je 'Bond 25', a u kinima će se početi prikazivati 8. travnja 2020. Fukunaga je potvrdio da su neke scene već snimljene u Norveškoj. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NarancaNaNavijanje 25.04.2019.

    Cary Joji Fukunaga (41) je Amerikanac koji režira službeni film Bond franšize. Naime ranije je režirao 'Nikad ne reci nikad' iz 1983., no taj se film ne smatra službenim dijelom serijal. Kaj je s 5 godina rezirao film? :facepalm: osim sto je podatak netocan, autor nije ni procitao vlastiti clanak

  • croarmy47 25.04.2019.

    Ah , a ja vec pomislio novi film o Gordani Meras, kad gle 007 je Danijel Craig.

  • BOGOLJUB ATEJISTA 25.04.2019.

    Rami mi vise baca na neku dobričinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare