To je to što me zanima!

Stiže novi spin off poznate serije 'Teorija velikog praska', vijest potvrdio producent Chuck Lorre

Kroz dvanaest sezona, od 2007. do 2019., 'Teorija velikog praska' pratila je Johnnyja Galeckog i Jima Parsonsa kao dva prijatelja fizičara, a Kaley Cuoco je glumila njihovu susjedu Penny
Vidi originalni članak

Serija 'Teorija velikog praska' dobit će još jedan spin off, a to je objavljeno u srijedu kada je Warner Bros Discovery studio najavio svoju novu platformu Max, rebrendiranu kombinaciju HBO Maxa i Discovery+, kako navodi The Independent.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznatu ekipu fizičara uskoro bi mogli gledati opet na malim ekranima.

Izvršni producent Chuck Lorre (70), koji je s Billom Pradyjem (62) stvorio iznimno popularnu originalnu seriju Teorija velikog praska, razvijat će novu seriju za Max, čiji su detalji zapleta još uvijek tajni.

Kroz dvanaest sezona, od 2007. do 2019., 'Teorija velikog praska' pratila je Johnnyja Galeckog (47) i Jima Parsonsa (50) kao dva prijatelja fizičara, a Kaley Cuoco (37) je glumila njihovu susjedu Penny.

KRENULA U TERETANU Kaley Cuoco pokazala trudnički trbuščić: 'Nismo se vidjeli neko vrijeme, izgledam li drukčije?'

Spin-off serija obilježit će Lorreovu drugu suradnju s Maxom i WBTV-om. Neimenovana serije bit će drugi spin off originalnog sitcoma.

Trenutačna CBS-ova 'prequel' serija 'Teorije velikog praska, Mladi Sheldon' usredotočena je na devetogodišnju verziju poznatog lika, kojeg glumi Iain Armitage (14), i došla je do svoje šeste sezone.

ZAPUSTIO SE Zvijezdu serije 'Teorija velikog praska' mnogi nisu prepoznali, potpuno je promijenio izgled

Warner Bros Discovery potvrdio je da stiže i 'desetljetna' TV serija o Harryju Potteru. J. K. Rowling (57) bit će izvršna producentica u seriji kako bi 'osigurala da ostane vjerna njezinom izvornom materijalu'.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 14.04.2023.

    Bazinga

  • TheC 14.04.2023.

    O Bože ne 🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare