To je to što me zanima!

Stižu dosad najteži kandidati u 'Život na vagi': Prosjek 157 kg

Plaža je većini mjesto za uživanje i rajski odmor, ali kandidatima naše četvrte sezone ona će biti sve, samo ne mjesto iz raja, piše na službenoj Instagram stranici showa 'Život na vagi'
Vidi originalni članak

Na jesen kreće četvrta sezona showa 'Život na vagi', a donosi najteže kandidate dosad. U prosjeku su teški 157 kilograma, javlja RTL. Osim što su kandidati teži nego prethodnih godina, inovacija u show su i novi treneri. Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38). 

- Treneri želim vam sreću jer Mario i Sanja su visoko postavili ljestvicu i teško da ih netko može dostići - komentar je na društvenim mrežama.

- Plaža je većini mjesto za uživanje i rajski odmor, ali kandidatima naše četvrte sezone ona će biti sve, samo ne mjesto iz raja - piše na službenoj Instagram stranici showa 'Život na vagi'. 

Novi kandidati kreću u borbu s kilogramima i započinju svoju transformaciju, kao što su to činili i prethodnih sezona. Stoga, kandidati koji su već prošli kroz show i izvan vile 'Života na vagi' nastavili svoju promjenu, podržavaju i motiviraju nove kandidate kako bi došli do krajnjeg cilja. 

- Suosjećam s kandidatima, znam kako im je. Ni mi nismo voljeli jezero. Želim im svu sreću ovog svijeta. Neka budu ustrajni do svoga cilja - napisala je Josipa Lopac (26) koja je smršavila više od 50 kilograma.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anchy2004 02.09.2019.

    Baš teški. Poglejte si emisiju My 600lb life pa bute vidli kaj su debeli, od 270kg naviše i rijetko ko ima prek 40 godina

  • bedak11 02.09.2019.

    Imam ideju za emisiju puno bolju od ove. Umjesto da zovete ove 'ljude' s teskom zivotim pricama kako samo jedu i jedu, i jedini im je problem sto imaju previse za jest, zoves 20 beskucnika koji nemaju hranu, jedva prezivljavaju i imaju 40 kila, kost i koza. Par mjeseci im das smjestaj, hranu, novac za sudjelovanje u emisiji, treninge, savjete, dodatke prehrani, osnovne higijenske stvari, napravis od njih normalne funkcionalne ljude. A ne ove zivotinje s farme. Al to je moje misljenje samo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare