Obavijesti

Show

Komentari 3

Stižu dosad najteži kandidati u 'Život na vagi': Prosjek 157 kg

Stižu dosad najteži kandidati u 'Život na vagi': Prosjek 157 kg
8

Plaža je većini mjesto za uživanje i rajski odmor, ali kandidatima naše četvrte sezone ona će biti sve, samo ne mjesto iz raja, piše na službenoj Instagram stranici showa 'Život na vagi'

Na jesen kreće četvrta sezona showa 'Život na vagi', a donosi najteže kandidate dosad. U prosjeku su teški 157 kilograma, javlja RTL. Osim što su kandidati teži nego prethodnih godina, inovacija u show su i novi treneri. Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38). 

- Treneri želim vam sreću jer Mario i Sanja su visoko postavili ljestvicu i teško da ih netko može dostići - komentar je na društvenim mrežama.

- Plaža je većini mjesto za uživanje i rajski odmor, ali kandidatima naše četvrte sezone ona će biti sve, samo ne mjesto iz raja - piše na službenoj Instagram stranici showa 'Život na vagi'. 

Novi kandidati kreću u borbu s kilogramima i započinju svoju transformaciju, kao što su to činili i prethodnih sezona. Stoga, kandidati koji su već prošli kroz show i izvan vile 'Života na vagi' nastavili svoju promjenu, podržavaju i motiviraju nove kandidate kako bi došli do krajnjeg cilja. 

- Suosjećam s kandidatima, znam kako im je. Ni mi nismo voljeli jezero. Želim im svu sreću ovog svijeta. Neka budu ustrajni do svoga cilja - napisala je Josipa Lopac (26) koja je smršavila više od 50 kilograma.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...