To je to što me zanima!

Stižu nam hrvatska Snjeguljica i nova generacija superheroja, a zločini po Jadranu lede krv...

Iako su se mnogi žalili da je pandemija u korijenu sasjekla domaću filmsku produkciju, izgleda da ipak nije tako. Scenariji se pišu, scene snimaju, a publika se s razlogom može veseliti ljetu i jeseni
Vidi originalni članak

Pandemija korona virusa u Hrvatskoj je na čekanje stavila mnoge proizvodnje, no ne i filmsku. Premda je produkcija zbog mjera otežana, piše se, snima i montira kao da nam virus nije u tolikoj mjeri pomrsio račune. Dapače, nekima je upravo on otvorio vrata na globalno tržište. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • MarjanaKrstavac 27.03.2021.

    Majko mila masnih filmova,stvarno nakon gledanja nasih 'sjajnih' filmova moram popiti par antidepresiva,ne kažem da nasi glumci nisu kvalitetni,ali kad vidim scenarije ,pa reziranje ti istih filmova to je tako tesko ,recimo za gledati tesko smarajuci djeluje. Na gledaoca,i ovdje vidim da nasi ne snimaju recimo  neke romantične komedije i sl vec mi Hrvati smo tesko dramaturzi iskreno ja da sam glumac prije bih birala Tv  bar na siguran dobit i kod reklama,mislim  grgurevicke se sjećam iz mase male klinike i serija a njenoj filmova nista,stvarno filmovi su nam srednja zalost,iskreno Bosanci i Srbi imaju vecrg smisla sto se tice filmova velikog ekrana a mi tipični Hrvati  znamo sve i najbolji smo u svemu samo steta mi Snjeguljica Ce biti ono skrnavit Ce je.

  • skija 27.03.2021.

    Cim su traumatični scenariji to je Vrdoljak ovo maslo

  • nomistakes 27.03.2021.

    ova Lokasova isključivo homegrown video snima

Komentiraj...
Vidi sve komentare