To je to što me zanima!

Stjepan Hauser: Kupujem stan bez Jelene jer je tako najbolje

Stjepan je s pjevačicom u vezi godinu dana, a zaručili su se ubrzo nakon što su prohodali. Rozga živi u Splitu, Hauser u Puli, a u Zagrebu su zajedno unajmili stan u kojem katkad borave
Vidi originalni članak

Samo smo gomilali novac na računu. Zaključili smo da nam je bolje investirati ga u nekretnine, nego pustiti ga da stoji u banci, rekao nam je glazbenik Stjepan Hauser (29).

Dodao je da bi volio uskoro kupiti nekretninu, koju bi mogao nazivati svojim domom.

- Sam ću kupiti stan, a ne s Jelenom jer je tako najbolje - rekao je oprezni violončelist, kojem čini se, neće trebati predbračni ugovor da bi osigurao imovinu.

S Jelenom Rozgom (38) u vezi je godinu dana, a zaručili su se ubrzo nakon što su prohodali. Rozga živi u Splitu, Hauser u Puli, a u Zagrebu su zajedno unajmili stan u kojem borave kad nemaju obveza. Iako su zaručeni, kako su naglašavali, nemaju namjeru vjenčati se.

- Stjepanu i meni papiri ništa ne znače, odlučili smo biti vječni zaručnici. Naravno da ćemo napraviti zabavu na kojoj ću imati najljepšu haljinu, a Stjepan će biti najljepši zaručnik - svojedobno je rekla Rozga.

Violončelist je pjevačicu zaručio prstenom od bijelog zlata sa safirom vrijednim oko 15.000 kuna. Zaručnički prsten kakav je poželjela, Jelena je vidjela u 'Seksu i gradu', jednoj od svojih najdražih serija.
 

Idi na 24sata

Komentari 206

  • Ljenjuškanje 14.06.2016.

    Meni OK da ne plaća ekipi i sl kave-cuge...znamo kakvi su svi kad namirišu pare. A meni ova veza smjeh...treba skoro 40+ ali kao ja sam curica!!??? Stara moja žena i to je to. Nekažem da je lošija sa 40+ , dapače, ali brate mili nije teen..

  • iPsy 14.06.2016.

    pa neće se valjda kod žene uselit i živjet njoj na grbači? muškarac koji do 30 nije stekao nešto u životu može se pokrit ušima i tražit prosječnu ženicu bez ambicija. a ne se petljat sa uspješnom ženom koja si je sama kupila i stan i auto do svoje 30-e.

  • ella123xD 13.06.2016.

    ima nešto još veće od ljudske gluposti a to je pakost ljudska ,sudeći po komentarima .

Komentiraj...
Vidi sve komentare