To je to što me zanima!

Stjepan Hauser poljubio Lolu: 'Ovo ti je najzgodnija djevojka'

Glazbenica često zasvira u uskoj i kratkoj haljinici te visokim štiklama. Velika je ljubiteljica mode, a često se pojavljivala u modnim časopisima poput Voguea, Haute Living i Quest
Vidi originalni članak

Violončelist Stjepan Hauser (33) o svom ljubavnom životu rijetko kada govori, a još manje to javno pokazuje. Ipak, ovaj put napravio je iznimku i s brojnim obožavateljima podijelio intimni trenutak sa svojom kolegicom, pijanisticom Lolom Astanovom (34).

Ovo nije prvi put da su zajedno zasvirali, ali kraj je bio malo drugačiji. Naime, Stjepan i atraktivna brineta skladbu su završili poljupcem. Pratitelji su odmah 'zatrpali' profil komentarima, a u nekoliko sati 'skupili' su više od sto tisuća pregleda. 

- Znala sam da ste zajedno. Kemija među vama je jaka. Ovo ti je najzgodnija djevojka do sada. Fatalna - samo su neki od komentara ispod videosnimke. 

Glazbenica često zasvira u uskoj i kratkoj haljinici te visokim štiklama. Velika je ljubiteljica mode, a često se pojavljivala u modnim časopisima poput Voguea, Haute Living i Quest.

Astanova se pojavila u dokumentarcu 1998. koji  je govorio o naprednoj i talentiranoj djeci. Pijanistica je prvi put nastupala kada joj je bilo osam godina. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • narf 30.08.2019.

    And the Oscar goes to.... Stjepan Hauser!

  • plik 30.08.2019.

    hahaha.. i onda je svizac umotao čikoladu....

  • 29.08.2019.

    ženska je zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare