To je to što me zanima!

Stjepan Vukadin objavio rijetku fotku s ocem i raznježio fanove

Poznati hrvatski chef često objavljuje fotografije sa obitelji, najčešće sa suprugom i njihovim sinom. Sada je po prvi put objavio fotografiju s ocem
Vidi originalni članak

Splitski kuhar Stjepan Vukadin (30) podijelio je na društvenim mrežama prvu fotografiju s ocem povodom njegovog rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stjepanov otac slavio je 59. rođendan, a njegov sin uživao je na proslavi. Podijelio je fotografiju na kojoj poziraju zajedno ispred rođendanske torte, a zajedno su i ispuhali svjećice na torti.

- Tata, sretan ti - napisao je Stjepan.

Chef često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz obiteljskog života, a nerijetko objavljuje fotke sa svojim sinom Gabrielom. Objavljuje fotografije i sa suprugom Katarinom, s kojom se vjenčao 2019. godine.

Stjepan je jednom prilikom za Story otkrio da je prije kulinarske karijere htio postati svećenik te je u sjemenište ušao sa 13 godina. Ipak, shvatio je kako je njegova ljubav prema kuhanju jača i upisao se u srednju kuharsku školu u Šibeniku.

STJEPAN, MELKIOR I DAMIR Chefovi MasterChefa ispričali su nam o pripremama za Božić, emisiji: 'Jedva čekamo finale'

- Kao mali ministrirao sam kod don Filipa u Rogoznici te sam puno vremena provodio u crkvi. Moj stric Krešimir je franjevac i od malih nogu imam usađene vjerske vrijednosti. Jedno sam se jutro probudio i poželio biti svećenik. Sljedeće opet ista priča. Razmišljam proći će, pubertet, tražim se. Nije prošlo ni nakon mjesec i pol. Kao kad se zaljubite i razmišljate o toj osobi cijelo vrijeme. To sam osjetio, mislim da je to bio poziv. Odlučio sam reći roditeljima, stricu, svom župniku i tako sam otišao u sjemenište - rekao je Stjepan za Story.

POGLEDAJTE VIDEO: 'JA SAM ZA LEGALIZIRANJE LJUBAVNICA'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare