To je to što me zanima!

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju
Vidi originalni članak

Nakon što se proširila vijest da Damir Tomljanović i Melkior Bašić odlaze iz žirija popularnog showa 'MasterChef', oglasio se Stjepan Vukadin.

OBJASNILI SU I ZAŠTO Žiri se mijenja! Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija popularnog 'MasterChefa'

- Tog dana krenuli smo na vožnju života...Dečki hvala vam za sve, za smijeh, za suze, za uspomene, za istinsko prijateljstvo za cijeli život - napisao je Vukadin uz crno-bijelu fotografiju na kojoj sva trojica poziraju pored motora.

Melkior i Damir otkrili su za Dnevnik.hr što ih čeka izvan svjetla reflektora.

- Veliko mi je zadovoljstvo bilo tri sezone biti u žiriju MasterChefa, no zbog poslovnih obveza nisam mogao prihvatiti angažman na još jednoj. Novoj postavi želim super sezonu - rekao je Bašić, a Tomljanović dodao:

- Nisam dio nove sezone, fokus mi je na drugim projektima i karijeri chefa, konzultanta i profesora. MasterChef nam je svima donio u život puno lijepoga, a to se ne zaboravlja.

Zasad nije poznato tko će se Stjepanu pridružiti u novoj sezoni 'MasterChefa'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • billi Galeb 22.04.2024.

    Bili su odlična ekipa i jako dobri i duhoviti ljudi. Nadam se da ce se Stipi pridruzit bar donekle slični kolege. Dečki bilo mi je zadovoljstvo pratit vas! Gdjegod pošli neka vas prati sreća.

  • Anonimus2017 20.04.2024.

    Melkior baš zabavan lik, Tomljenović dobar čovjek

  • mala vatra 19.04.2024.

    Niti njega ne treba..

Komentiraj...
Vidi sve komentare