To je to što me zanima!

Stoka je nadbiskupu repao o ovisnosti o kokainu i grijesima

Kad klincima protiv droge krenu pričati psiholozi, oni im se smiju jer znaju više od njih, a kad im to govorim ja, koji sam u drogama bio dva desetljeća, mislim da to bolje dožive, kaže reper
Vidi originalni članak

U Prvoj sušačkoj gimnaziji u Rijeci reper Marin Ivanović Stoka (36) srednjoškolcima je predstavio novi album i istoimenu predstavu - “Stara škola kreka: Iz tame u svjetlo”, u kojoj otvoreno progovara o nekadašnjoj ovisnosti o kokainu.

STOKA: 'Od predoziranja i smrti spasio me Bog jer ima plan za mene'

- U dvosatnom druženju dotakli smo mnoge teme, a vrhunac se dogodio kad je nadbiskup oduševljeno slušao pjesmu ‘Glas ljubavi’ - kaže Stoka, koji u toj pjesmi repa o svojim nekadašnjim porocima i načinu života te o tome kako mu je vjera u Boga promijenila život.

U zahvali okupljenima Stoka je riječkog nadbiskupa Ivana Devčića prozvao biskupom, no ovaj mu to, kaže Stoka, uopće nije zamjerio.

- Mala greška, eto. Ali divno smo se družili i svjedočili vjeru. Pustio sam im i rap da vide što je to - kaže Stoka, kojeg su u školu pozvali vjeroučitelji.

- Kad klincima protiv droge krenu pričati psiholozi, oni im se smiju jer znaju više od njih, a kad im to govorim ja, koji sam u drogama bio dva desetljeća, mislim da to bolje dožive - kaže Stoka, kojem je 400 srednjoškolaca oduševljeno pljeskalo. Njegova monodrama premijeru će imati u veljači u zagrebačkoj Vidri. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • +Shalom+MI86+ 09.12.2017.

    Citam vase konentare i nevjerojatno koliko sotona nema mira.. Svi vidite sto se dogadja i koliko ljudi krece za Kristom i opet nadjete prostor da nekog popljujete.. Hahah.. Nemogu vjerovat koliko ste licemjerni.. Trun u oku brata svoga vidite a brvno u oku svome ne.. Prvo izvadji iz svoga oka da bi mogao i iz bratovog. Nije stoka jadan, on se spasio..

  • Rudica 08.12.2017.

    Eto, sad i Stoka ima priliku pomjerati vjerske i moralne vertikale od kada se 'promijenio' zahvaljujući onome gore.

  • sadilinikada 07.12.2017.

    bas je ta marva luda

Komentiraj...
Vidi sve komentare