To je to što me zanima!

Stravična lutka nam se vratila: Svako zlo ima svoj početak

Opsjednuta lutka Annabelle okomila se kako na odrasle tako i na nevinu dječicu. Nitko nije očekivao da će jedan mirni dom postati poprište jezivih događaja
Vidi originalni članak

Već nekoliko godina na velikim ekranima možemo gledati sablasne doživljaje demonologa Eda i Lorraine Warren te njihove sukobe sa zlokobnom lutkom Annabelle. No ono što nas je cijelo vrijeme interesiralo jest kako je sve to počelo i otkuda je došlo zlo koje opsjeda tu lutku. 'Annabelle: Početak' nam napokon donosi odgovore na ta pitanja.

Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove djevojčice, lutkar i njegova supruga u svojem domu ugošćuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz zatvorenog sirotišta. No opsjednuta lutka koju je otac izradio, Annabelle, okomila se na nevinu dječicu. Nitko nije očekivao da će njihov mirni dom postati poprište jezivih događaja.

Lutkarevo najgroznije djelo, sablasna kreacija Annabelle, probudila se iz svojeg vječnog sna i krenula u svoj smrtonosni pohod.

Pogledajte video

'Annabelle: Početak' režira Šveđanin David F. Sandberg, koji iza sebe ima nekoliko izvrsnih kratkih filmova, kao i jedan odličan horor, 'Kad se svjetla ugase'. Scenarija se prihvatio Gary Dauberman, koji je napisao i prvi dio sage o Annabelle. U glavnim ulogama nalaze se Miranda Otto, Anthony LaPaglia, i Stephanie Sigman.

Film 'Annabelle: Početak', u distribuciji Blitza, možete pogledati od preksutra, 10. kolovoza, pa vam predlažemo da se ljetnih vrućina riješite u klimatiziranoj dvorani, uz jednu pravu dozu strave i užasa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • exer55 08.08.2017.

    Dobar film

Komentiraj...
Vidi sve komentare