To je to što me zanima!

Sud naredio Sajmu da Nives dodjeli nagradu, inače ovrha?

Zbog cijele situacije, Nives Drpić izjavila je kako nikako ne može razumjeti ovaj inat, a pogotovo ne da se netko tako može rugati sudovima u ovoj zemlji
Vidi originalni članak

Sud u Puli ekspresno je, u samo jednom danu, odlučio po svim točkama odbiti žalbu Sajma knjiga u Puli. Odbio je odgodu ovrhe pa samim time Sajmu knjiga slijedi ovrha u iznosu od 50 tisuća kuna, a Magdaleni Vodopiji u iznosu od pet tisuća kuna ukoliko Nives Celzijus ne dodijele Kiklopa do ove nedjelje, 15. prosinca. 

Prije ove odluke suda, odvjetnik Sajma knjiga u Puli Rudolf Frančula obavijestio je Srđana Simića, odvjetnika Nives Celzijus i njezine izdavačke kuće kako odgovorna osoba Sajma, Magdalena Vodopija, ni pod koju cijenu neće Nives dodijeliti nagradu Kiklop za Hit godine 2008. do zakonom propisanog roka. 

Nives je izjavila kako nikako ne može razumjeti ovaj inat, a pogotovo ne da se netko tako može rugati sudovima u ovoj zemlji. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • bbbdado 15.12.2013.

    Hehe , da je barem Nives pisala tu knjigu

  • polaris 15.12.2013.

    Sud bi trebao dat kaznu koja je i + za svaki dan koji nisu 5000,00kn po danu do daljnjeg pa bi se brzo predomislili

  • retardinho 14.12.2013.

    Sad se vidi da je ta nagrada besmislena i dobro bi bilo da je sud ukine. Dajte joj kipić u obliku nečega što joj je poznato i kraj s tim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare