To je to što me zanima!

Sud: Vitasović se razveo, Alen: To su sve samo obični tračevi...

Istarski pjevač i učiteljica vjenčali su se 1995. godine. Desetak dana nakon službenog razvoda u rujnu 2016. godine bila im je 21. godišnjica braka.
Vidi originalni članak

Alen Vitasović (50) u tajnosti se rastao od supruge Sandre (48) još prije dvije godine. Brak je razveden rješenjem Općinskog suda u Puli-Pola stalna služba u Poreču dana 12. 9. 2016., koje je istog dana postalo pravomoćno, i to kao sporazumni zahtjev za razvod braka, potvrdili su nam sa suda. Pjevač o tome nije htio razgovarati. Štoviše tvrdi da se nikad nije rastao.

GOST IZNENAĐENJA Vitasović ‘upada’ na svadbe i u crkve: Pazim koliko ću popiti

- Živim sa suprugom, imamo dvoje djece i sretni smo. Sve ostalo su tračevi – tvrdi Alen.

Istarski pjevač i učiteljica vjenčali su se 1995. godine. Desetak dana nakon službenog razvoda u rujnu 2016. godine bila im je 21. godišnjica braka.

‘Treba puno kompromisa’

Iako su se rastali na papiru, Alen je tad izjavio da su on i Sandra proslavili godišnjicu braka uz obiteljski ručak te šetnju uz more. Sandri je tad, kako je rekao, poklonio i buket cvijeća. Alen je, kako je ranije rekao, razvod pokušavao izbjeći zbog djece. Ona su mu sve na svijetu. 

Godinu i pol prije službenog razvoda rekao je da on i supruga ne žive zajedno. Tad je rekao da imaju problema u braku, odnosno da im je odnos na kušnji, ali se nada da će pronaći zajednički jezik.

Izbjegava javnost: Vitasović i supruga Sandra rijetko su se pojavljivali zajedno

Tad su živjeli na dvije adrese. Ona je malo bila kod njega u Orbanićima, a on kod nje u Ližnjanu. Na pitanje je li pretjerana konzumacija alkohola razlog neslaganja sa suprugom, Alen je tad rekao: 

- Problema ima više. Brak je jedna složena situacija. Treba puno kompromisa i razumijevanja. Supruga i ja smo više od 20 godina zajedno te naravno da nekad dolazi do nerazumijevanja i nepoštovanja. Nekoliko mjeseci nakon toga izjavio je da su se opet pomirili i da žive zajedno.

Alen i Sandra prohodali su devedesetih tijekom njegove najveće slave, kad je žario i palio domaćem estradom. Mnogi su mu tad predviđali zvjezdanu karijeru, ali pjevač je kasnije posustao. Danas najčešće nastupa po svojoj voljenoj Istri.

Potvrda sa suda: Alen se od supruge Sandre razveo prije gotovo dvije godina, u rujnu 2016.

'I rastava je za ljude'

Kako nam kažu njihovi prijatelji, upoznali su se u jednom istarskom disko klubu. Sandra je Alena privukla na prvi pogled. Kad su prohodali, Alen joj je u naletu ljubavi posvetio pjesmu “Sandra”.

ODUŠEVLJEN ZLATKOM Alen Vitasović: 'Sam Bog nam je poslao Dalića za izbornika'

- Cilu noć sam gleda u nju, gleda u nju i pensa, ta će mala biti moja, samo ona još ne zna - tekst je pjesme koju mu je napisao njegov dobri prijatelj Livio Morosin. Sandra je uz Alena bila tijekom njegovih brojnih uspona i padova.

- I to je za ljude, rastava braka je za ljude. Djeca su nam već velika, tako da to ne bi bilo nešto čak ni posebno strašno - rekao nam je glazbenik u jednom razgovoru prije tri godine.

Bandić se također razveo u tajnosti

Godina je 1996., a brak Vesne i Milana Bandića naglo je ‘puknuo’. Tuga je bila velika, a Vesna ju je odlučila ugasiti shoppingom. Samo što nije kupila haljinu, cipele ili nakit. Vesna je vrlo povoljno došla do stana u Preradovićevoj ulici u Zagrebu. Taj stan ju je toliko oraspoložio, da se ubrzo vratila Milanu. Razlog razvoda vrlo je pragmatičan. Do stana u Preradovićevoj moglo se samo ako niste imali riješeno stambeno pitanje, a par je posjedovao nekretninu u Zagrebu.

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice.

VIDI OVO: Zbogom Suba: Suigrači se opraštaju od Danijela.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 16.08.2018.

    I ovi novinari stvarno moraju čačkati po svačijoj bolnoj rani..pustite čovjeka na miru..vi ste ga i doveli do svega toga..

  • _Cortomalteze 16.08.2018.

    Možda on misli da su izmišljotine jer je bil tak janpi da se ni ne sjeća razvoda.

  • maxich 16.08.2018.

    Političari se razvode zbog MATERIJALNE KORISTI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare