Obavijesti

Show

Komentari 31

Vitasović ‘upada’ na svadbe i u crkve: Pazim koliko ću popiti

Vitasović ‘upada’ na svadbe i u crkve: Pazim koliko ću popiti
6

Pjevač Alen Vitasović je na prvoj svadbi u blizini Pazina mladencima u crkvi zapjevao pjesmu Olivera Dragojevića i Željka Bebeka “Ako voliš ovu ženu”, a na drugoj se u Poreču morao - sakriti u kuhinju

VIDEO

Stvarno sam zauzet, u prošlih deset godina nisam bio ovako zaposlen, rekao nam je Alen Vitasović (49).

Nakon koncerata u Makarskoj, Šibeniku, Splitu i Zadru, 8. lipnja Puljanin će zapjevati u Zagrebu na SCool Festu u Studentskom centru. Gotovo svaki vikend je zauzet svirkama pa je tako bilo i ove subote kad je nastupao na čak dvije svadbe. Došao je kao gost iznenađenja.

Na prvoj je svadbi u blizini Pazina mladencima u crkvi zapjevao pjesmu Olivera Dragojevića i Željka Bebeka “Ako voliš ovu ženu”, a na drugoj se u Poreču morao - sakriti u kuhinju. Ni mladenci ni svi okupljeni nisu znali da će na pozornicu doći Alen. Na znak benda ušao je u salu i sve oduševio.

- Bili su presretni, a atmosfera je bila odlična. Pjevalo se i plesalo. U cijeloj sam se situaciji zaboravio fotkati, ali bilo je presmiješno dok sam se skrivao u kuhinji - prepričava nam Alen. “Gušti su gušti”, “Jenu noć”, “Ne moren bez nje”... i dalje su omiljene među gostima.

Nakon što za vikend odradi svirke, s prijateljima voli zaigrati boće.

- To me opušta. Toliko radno bude za vikend da se preko tjedna moram odmarati - dodaje Vitasović. U ožujku je u Istarskom narodnom kazalištu proslavio 35 godina profesionalnog bavljenja glazbom i 25 godina solo karijere, a u srpnju će proslaviti 50. rođendan.

Veseli se radnom ljetu te probleme s alkoholom, o kojima je uvijek otvoreno pričao, drži pod kontrolom.

- S alkoholom treba paziti. Je li prošla ovisnost? Ne. Kao alkoholičar uvijek ćeš popiti, samo treba znati mjeru koliko i kako - rekao je.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...