To je to što me zanima!

'Suicide Squad': Nove slike sa seta ispunile su nas veseljem

Premda njihova reklamna kampanja nije onoliko uzbudljiva kao 'Deadpoolova', ipak je vidljivo da je u 'Suicide Squad' uloženo mnogo novaca. Nove slike su odlične
Vidi originalni članak

Dok iščekujemo naredni foršpan za 'Suicide Squad', njihov nas marketing razveseljava poprilično zanimljivim slikama. Jasno, u fokusu je i dalje Jared Leto dok su ostali glumci u drugom planu. Iako je ideja o timu supernegativaca mnogima bila čudna, redatelj Ayer je spremno uskočio u obranu 'svoje ekipe'.

- Svi trebamo dobre tipove i sve to, jupi, dobri tipovi. No kad se sve uzme u obzir, malo su dosadni - izjavio je redatelj.

Twitter/Screenshot

U filmu se pojavljuje i Batman, kojeg glumi Ben Affleck, u reprizi svoje uloge iz 'Batman v Superman: Zora pravednika'.

- Natjerali smo Bena da se tuče. Fenomenalan je kao Batman - rekao je Ayer.

U 'Suicide Squadu' (još uvijek čekamo hrvatski prijevod), Leto glumi Jokera zajedno sa istinski zvjezdanom glumačkom postavom. Osim njega se u filmu pojavljuju uistinu  kvalitetni glumci. Tako ćemo moći vidjeti i Willa Smitha (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Jaia Courtneya (Captain Boomerang), Enchantress (Cara Delevigne), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Adama  Beacha (Slipknot), Jaya Hernandeza (El Diablo), i Karen Fukuharu (Katana).

Dobar dio njih se nalazi i na novoj grupnoj fotografiji.

Twitter/Screenshot

Film bi u kina trebao stići 5. kolovoza 2016. godine, a novi foršpan moći ćete vidjeti u rubrici 'Film' čim izađe.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KrunoslavJalovičar 12.01.2016.

    Killer Croc bi trebao biti visok oko cca 2,15 m....ugl jako visok, a po slikama, nije ni blizu, a s obzirom koliko novca su ulupali u film, mogli su to ostvariti.

  • Choka Chekich 12.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare