Show

Komentari 7

Cara Delevinge otkrila gotovo sve čari za ulogu Enchantress

Cara Delevinge otkrila gotovo sve čari za ulogu Enchantress

Redatelj filma 'Suicide Squad' David Ayer na Twitteru je prvi put, osim Jokera, kojeg glumi Jared Leto, pokazao i kako izgleda Cara Delevingne u ulozi Enchantress

Cara Delevingne , koju znamo po ulozi krhke Margo iz filma ‘Paper Towns’ se u ‘Suicide Squadu’ transformirala čak i više od Jareda Leta. S kožom sivom od prljavštine, s lancima i seksi tetovažama, ne bismo ju prepoznali da ne piše tko je u pitanju.

A Leto, koji se za potrebe ‘Suicide Squada’ promijenio do neprepoznatljivosti , obrijavši glavu i dodavši tetovaže i srebrne naplatke na zube, se po prvi put pojavio na slici u punoj figuri.

Kako je vidljivo, umjesto klasičnog Jokerovog odijela, Joker će ovaj put biti u kožnom kaputu ružičaste nijanse. Štap, koji mu vjerojatno neće služiti za oslonac, je zanimljiva posveta ranijim verzijama ovog poznatog kriminalca.

Uz Delevigne i Leta se u filmu pojavljuje istinski zvjezdana postava: Deadshot ( Will Smith ), Captain Boomerang ( Jai Courtney ), Harley Quinn ( Margot Robbie ), Killer Croc ( Adewale Akkinuoye-Agbaje ), Slipknot ( Adam Beach ), El Diablo ( Jay Hernandez ), i Katana ( Karen Fukuhara ). Film u kina stiže 5. kolovoza naredne godine.


Najčitaniji članci