Show

Komentari 3

J. Leto obećao da će biti Joker dostojan Nicholsona i Ledgera

J. Leto obećao da će biti Joker dostojan Nicholsona i Ledgera

Glumac koji nas jako često zaprepaštava svojim transformacijama nas je na Instagramu umirio smiješnom slikom. Sigurni smo da dobivamo kvalitetnog Jokera

Premda je velik broj obožavatelja izrazio veliku sumnju u Letovog Jokera , glumac ne odustaje od ublažavanja briga, pa je tako na svojem Instagramu objavio i meme kojim na duhovit način umiruje sve koji sumnjaju.

U novom filmu, 'Suicide Squadu', Leto glumi Jokera zajedno sa istinski zvjezdanom glumačkom postavom. Osim njega se u filmu pojavljuju uistinu  kvalitetni glumci. Tako ćemo moći vidjeti i Willa Smitha ( Deadshot) , Margot Robbie ( Harley Quinn) , Jaia Courtneya (Captain Boomerang), Enchantress (Cara Delevigne) , Adewale Akinnuoye-Agbaje ( Killer Croc), Adam Beach (Slipknot), Jay Hernandez (El Diablo), i Karen Fukuhara (Katana) .

Zanimljivo je da je glumac toliko daleko išao u svojoj namjeri da odlično odglumi Jokera da je Will Smith izjavio da na setu nikad nije niti vidio Jareda Leta, već samo Jokera.

Kako je film najavljen za blockbuster sezonu 2016. godine, tj. u kina bi trebao stići petog kolovoza, tako očekujemo istinski kvalitetno ljetno iskustvo.

Najčitaniji članci