To je to što me zanima!

Šukerova bivša ljubi talijanskog poduzetnika i putuje po svijetu

Manekenka Dragana Radošević posljednjih desetak godina živi u Milanu gdje gradi svoju karijeru, a u međuvremenu se zaljubila i u talijanskog poduzetnika Francesca Marconija
Vidi originalni članak

Prije deset godina manekenka Dragana Radošević (34) nosila je revije svjetskih i modnih dizajnera, na pisti joj je ispala bradavica, a ljubio ju je bivši igrač hrvatske nogometne reprezentacije Davor Šuker (52). Već je tad Dragana živjela u Milanu, a u međuvremenu se zaljubila i ušla u vezu s talijanskim poduzetnikom Francescom Marconijem, vlasnikom lanca restorana japanske hrane 'Temakinho'.

Ne zna se koliko je par dugo zajedno, no čini se kako uživaju u luksuznom načinu života. Tako Dragana na društvenim mrežama svakodnevno dijeli fotografije s putovanja. Trenutno se nalaze u Kolumbiji, a nedavno su bili u Armeniji, Peruu, na skijanju u Saint Moritzu u Švicarskoj, Norveškoj i Nizozemskoj. 

Podsjetimo, Dragana i Šuker upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu u prosincu 2009. godine, no prekinuli su je nakon samo četiri mjeseci zbog daljine. Šuker je tad živio u Njemačkoj, a navodno je u intervjuu za 'Dnevni Avaz', u to vrijeme rekao da ne želi komentirati vezu jer ona nije vrijedna spomena. 

- To su gluposti. Ne želim to uopće komentirati jer ne vjerujem da bi on to rekao - izjavila je tad manekenka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • BatoMajkemi 20.01.2020.

    Cura ne liči na ništa. Ko da u kamen gledam. Bar da je zgodna ili nešto.

  • lolitta 20.01.2020.

    I danas se svasta naziva manekenkom.

  • 20.01.2020.

    Šuker se bogme nalizal te plavuše pa sad mu dost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare