To je to što me zanima!

Supermodel Heather Mills u Zagrebu u tajnoj misiji

Bivša supruga Paula McCartneya odsjela je u hotelu Regent Esplanada. Prijavila se pod lažnim imenom. Došla je pomoći prijateljici Martini
Vidi originalni članak

Ušla je u trgovinu u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici. Bez razmišljanja je potrošila 22.000 kuna na žensku odjeću i tražila da joj dostave u hotel Regent Esplanadu. Prodavačice su shvatile o kome se radi tek kad je izašla iz trgovine. Heather Mills (39) odjeću je kupila za Martinu Abramović (20), zbog koje je sinoć iz Haaga, gdje je govorila o opasnosti od mina na UNICEF-ovoj konferenciji, stigla u Zagreb.
- Heather i Martina upoznale su se 1994. godine. Tada osmogodišnja Martina nije imala lijevu potkoljenicu niti prste na obje ruke. Heather je za nju slučajno čula pomažući žrtvama mina u Hrvatskoj. Kupila joj je protezu - rekla je njezina prijateljica Renata Matijašević (44) iz Siska. Ona, Heather i Martina preksinoć su zajedno večerale u kineskom restoranu jer Martina nikad nije jela kinesku hranu. Heather je Martini kupila set za učenje stranih jezika. Platit će joj i privatne sate kako bi lakše našla posao. Zbog nje će u Zagreb dovesti i svjetski poznatog kirurga Jana Ertla kako bi ponovno operirao Martininu potkoljenicu. Tako će Martina lakše hodati uz protezu. Već danas ujutro Heather odlazi iz Zagreba. U hotel se prijavila pod lažnim imenom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Hacker-ri 17.11.2007.

    Da je vise ovako divnih ljudi !!! A onaj Kerum, Zuzic, i svi ostali vlasnici supermarketa--- nebi ni kunu dali !!! A sve su to stekli tudim glavama i novcem !

  • bbatinov 16.11.2007.

    Svaka joj čast bar je nekome pomogla, mogla je tu lovu potrošiti i na nekoj glupoj aukciji za neku bezveznu sliku koju čak ne bi ni držala na zidu.Da je bar više takvih. Svaka čast

  • aranea 16.11.2007.

    Ja bi Nessie još samo nadodala...nije digla nikakvu pompu dolaskom u HR...prijavila se pod lažnim imenom! Kako je odšla, tako će i otići...koliko god mi se ona ne sviđa, toliko je usitinu učinila dobro dijelo! I svaka joj čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare