Show

Komentari 8

Supermodel Heather Mills u Zagrebu u tajnoj misiji

Supermodel Heather Mills u Zagrebu u tajnoj misiji

Bivša supruga Paula McCartneya odsjela je u hotelu Regent Esplanada. Prijavila se pod lažnim imenom. Došla je pomoći prijateljici Martini

Ušla je u trgovinu u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici. Bez razmišljanja je potrošila 22.000 kuna na žensku odjeću i tražila da joj dostave u hotel Regent Esplanadu. Prodavačice su shvatile o kome se radi tek kad je izašla iz trgovine. Heather Mills (39) odjeću je kupila za Martinu Abramović (20), zbog koje je sinoć iz Haaga, gdje je govorila o opasnosti od mina na UNICEF-ovoj konferenciji, stigla u Zagreb.
- Heather i Martina upoznale su se 1994. godine. Tada osmogodišnja Martina nije imala lijevu potkoljenicu niti prste na obje ruke. Heather je za nju slučajno čula pomažući žrtvama mina u Hrvatskoj. Kupila joj je protezu - rekla je njezina prijateljica Renata Matijašević (44) iz Siska. Ona, Heather i Martina preksinoć su zajedno večerale u kineskom restoranu jer Martina nikad nije jela kinesku hranu. Heather je Martini kupila set za učenje stranih jezika. Platit će joj i privatne sate kako bi lakše našla posao. Zbog nje će u Zagreb dovesti i svjetski poznatog kirurga Jana Ertla kako bi ponovno operirao Martininu potkoljenicu. Tako će Martina lakše hodati uz protezu. Već danas ujutro Heather odlazi iz Zagreba. U hotel se prijavila pod lažnim imenom.

Najčitaniji članci