To je to što me zanima!

Supertalent: Zbog koktela sam razbio vagon boca

Skupina Show team otplesat će triler-vjenčanje, a Dušan za show priprema koktel “Supertalent”. Nikola Pavličević ovaj put neće pjevati Sinatru
Vidi originalni članak

Plesat ćemo cijelo vjenčanje, od prosidbe, koračnice do bacanja buketa. Naša posebnost je u tome što plešemo priču, opisuje nastup svoje skupine u Supertalentu Tanja Metikoš (26) iz Knina.
Osam djevojaka i mladić pet godina plešu zajedno. Iako ih većina studira u Zagrebu, za koreografiju za treću polufinalnu emisiju našli su vremena.
- Prijatelji smo i poznajemo se pa nam nije bilo teško trenirati i putovati na probe - priča Tanja. U Zagreb je doputovalo i tridesetak njihovih navijača. Barmen Dušan Janjatović pripremio je unikatni koktel “supertalent”.
- U šest godina porazbijao sam vagon boca - smije se Dušan. Trinaestogodišnji “šarmer” Nikola Pavličević ovaj put neće pjevati Sinatru nego talijansku šansonu.
- Imam tremu i uzbuđen sam, ali sve za slavu. Želim biti poznati pjevač - kaže Pavličević, a njegovu prijateljicu i sugrađanku Adrianu Vidović (14) brine kako će u potpeticama visokim deset centimetara sići na pozornicu dok pjeva pjesmu Whitney Houston.

NA KUBI JE 5. NAJBOLJI BARMEN NA SVIJETU
Ugostitelj Dušan Janjatović (22) iz Požege završio je školu za majstora koktela. Na svjetskom natjecanju barmena na Kubi osvojio je peto mjesto. Tamo je upoznao uzore, barmene iz poznatoga koktel-bara Kahunaville u Las Vegasu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jedina1 20.11.2009.

    Curici od 14 godina dati štikle s potpeticom od 10m je stvarno glupost! Ah svašta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare